REKLAMI GEÇ

Acımız büyük, üzüntümüz tarifsiz

Acımız büyük, üzüntümüz tarifsiz

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Siirt’te bağlı Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde düşen helikopter kazasında şehit olan 17 askerimizle ilgili açıklamada bulundu. Örki “Acımız büyük, üzüntümüz tarifsizdir. Şehitlerimizin tamamının kederli ailelerine Allahtan sabır diliyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2012 Pazartesi, 15:15

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Siirt’te bağlı Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde düşen helikopter kazasında şehit olan 17 askerimizle ilgili açıklamada bulundu. Örki “Siirt’te bağlı Pervari ilçesi Köprüçay mevki civarlarında, olumsuz hava şartlarının neden olduğu düşünülen helikopter kazasında ne yazık ki 17 şehit vermiş bulunmaktayız. Acımız büyük, üzüntümüz tarifsizdir. Buradan bir kez daha vahşi terör örgütü ve onların meclisteki kokuşmuş uzantılarına sesleniyorum, üç kıtaya hükmetmiş,  gittiği her yere adalet ve sevgi götürmüş bu asil millet birdir ve bir olacaktır. Dağdaki çapulcular ve onların meclisteki uşakları bu milleti bölmeye asla gücü yetmeyecektir. Biz hepimiz birer özel hareket timiyiz. Gerektiğinde kahramanlarımızın yerini biz dolduracağız. Ama asla geçit vermeyeceğiz. Şehitlerimizin tamamının kederli ailelerine Allahtan sabır diliyorum. Başta Denizli olmak üzere tüm ülkeme başsağlığı diliyorum. Bu acı hepimizin, bu üzüntü hepimizin üzüntüsüdür. Rabbim böyle acıları inşallah bir daha yaşatmaz. Rabbim bu güzel ülkeyi ve bu asil Milleti korusun” dedi.

Yorumlar

ender   -  Bağlantı 12 Kasım 2012, 17:41

Sayın Örki Osla görüşmeleri ve pkk ya verilen tavizler var, şehitlerimize bizde üzülüyoruz ama, büyük şehir yasa tasarısı ile eyaletleşme sonrası bölünmeye doğru gidiyor, ne dersiniz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı