REKLAMI GEÇ

CHP’deki istifalara ilginç yorum

CHP’deki istifalara ilginç yorum

CHP Denizli İl Yönetim Kurulu’nun, 11 üyenin istifasıyla düşmesine, AK Parti İl Başkanı Avni Örki, ilginç bir yorum getirdi. Örki, CHP’de isimlerin değişip zihniyetin değişmediğini savunarak, “İstifa gerekçelerini uyumsuzluğa bağlayanlar unutmamalıdır ki CHP’de hiçbir zaman başarı ve uyum olmamıştır. Bu sadece Denizli ile sınırlı değil, ülke genelinde tüm CHP teşkilatlarında, büyük başarısızlık ve uyumsuzluk hakimdir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2013 Cuma, 10:58

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA) –

Denizli CHP’deki gelişmelerle ilgili yazılı açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, CHP’nin görmeye alışık oldukları filmleri izlettirmeye devam ettiğini belirterek, “İsimler değişiyor zihniyet değişmiyor. Anlaşılan o ki iç iktidar kavgaları hiç bitmeyecek. Kendilerine yol çizmekte zorlandıkları gibi, baş seçmekte ve seçilmiş başa başkan gibi davranmakta da zorlanıyorlar. Seçilmiş baş da, alışık oldukları tarihlerinden maalesef ders alamıyor, teşkilatına sahip çıkamıyor” dedi.

CHP’de hiçbir zaman uyum ve başarı olmadığını ileri süren Örki, “İstifa gerekçelerini uyumsuzluğa bağlayanlar unutmamalıdır ki CHP’de hiç bir zaman başarı ve uyum olmamıştır. Bu sadece Denizli ile sınırlı değil, ülke genelinde tüm CHP teşkilatlarında, büyük başarısızlık ve uyumsuzluk hakimdir. Daha dün ülkenin farklı bölgelerinden milletvekillerinin yaptığı açıklamalar hafızalarımızdan silinmedi. Bu zihniyette uyum aranmaz. Sözde yöneticiyim diye ahkam kesenler, büyük bir kahramanlık yaparcasına istifalarını açıklamışlardır. Bu eylemleri arkasında gerçek bir menfaat kavgası kokusu ortalığa yayılmıştır. Esasen bunlar teşkilatlarının başarısız olması için gayret sarf etmişlerdir. Bu başarısızlıktan da kendilerine menfaat, makam temin etmeye çalışmaktadırlar. Bu apaçık ortadadır. Millet nerede bilmezler, yerel seçimler falan umurlarında değildir. Tek dertleri vardır o da koltuk sevdasıdır” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’e de gönderme yapan Örki, şunları söyledi:

“Bu CHP’de ilk ne de sondur. Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Adnan Keskin’i Denizli’den çıkaran CHP örgütünün teşkilatçılıkta bu kadar başarısız olması manidardır. Böyle bir teşkilatın çıkıp halkımızdan hangi yüzle oy isteyeceği de büyük merak konusudur. İç kavgaları, taht kavgaları, koltuk sevdaları millete hizmetin önünde olmuştur. Bu durumdan genel başkan yardımcısı da olsa onları kurtaracak kimse yoktur. Çünkü sorun zihniyettedir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı