REKLAMI GEÇ

Örki “5 bin engelli iş sahibi olacak”

Örki “5 bin engelli iş sahibi olacak”

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, engelli vatandaşları baş tacı yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Engelli istihdamı konusunda Cumhuriyet tarihimizin en iyi noktasındayız. İnşallah önümüzdeki ay 5 bin civarında engellimizi daha işe yerleştirerek bu konuda büyük bir adım daha atacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2013 Salı, 13:37

Ak Parti Yönetim Kurulu, engellilerin sosyal hakları ve toplumun bilinçlendirilmesi ile ilgili, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan’ün de katıldığı bir toplantı yaptı.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Avni Örki “Devletimiz, engellilerimiz ve aileleri ele ele verdik, onların geleceği için çalışıyoruz. Artık kimsesiz kalan engellilerimizin de bir kimsesi mutlaka var. Engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarını birçok Avrupa ülkesi standartları üzerine çıkardık. Evde bakıma muhtaç olanlara bakan kişilere her ay bir asgari ücret tutarında ödeme yapıyoruz. Engellinin kendisine her üç ayda bir 800 TL ile 1200 TL arasında maaş veriyoruz. Bunun yanında engelli çocuğuna bakan anneye erken emeklilik hakkı tanıyoruz” dedi.

Örki açıklamasının devamında ise “Engelli istihdamı konusunda Cumhuriyet tarihimizin en iyi noktasındayız. İnşallah önümüzdeki ay 5 bin civarında engellimizi daha işe yerleştirerek bu konuda büyük bir adım daha atacağız. Denizli belediyemiz engellilerimizin şehir içi ulaşımlarındaki tüm sorunlarını çözmeye çalışıyor. Erişebilirlik kalitesinde Türkiye’nin en başarılı ili olduğumuzu söyleyebiliriz. Engellilerimiz ve aileleri artık geleceğe umutla bakıyorlar. Ebetteki daha iyisi de olacaktır ve Devletimiz Devlet olmanın gereğini yerine getirmeye devam edecektir. Toplum olarak bizlerde engelli vatandaşlarımızı baş tacı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Ertuğrul DEVECİOĞLU   -  Bağlantı 8 Ocak 2013, 16:38

sayın örki cümle kurarken ödeme yapıyoruz, maaş veriyoruz diye konuşurken hangi sıfatla bunu söylemektedir.sayın örki iktidar partisinin il başkanıdır.ödeme ve yardımlar devlet bütçesinde halktan alınan vergilerle yapılmaktadır.akpartinin kasasından çıkmamaktadır. Bu üslup bir avukat ve il başjkanına yakışmamaktadır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı