REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi birinci oldu

Denizli Belediyesi birinci oldu

Denizli Belediyesi, Ailemi Seviyorum Projesi ile 127 belediye ile birlikte katıldığı proje yarışmasında birincilikle ödüllendirildi. Belediye Başkanı Osman Zolan birincilik ödülünü Başbakan Erdoğan’ın elinden aldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2012 Pazartesi, 12:45

Denizli Belediyesi, Ailemi Seviyorum Projesi ile proje yarışmasında birincilik aldı. Birincilik ödülünü Başbakan Erdoğan verdi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ödül almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Zolan “Mutlu aile, güçlü toplum’ sloganı ile hayata geçirdiğimiz “Ailemi Seviyorum” projemizin amacı, herkesin kendini güvende hissettiği, huzurlu bir aile ortamı oluşturmak, aile içi iletişimi artırmak, güçlü aile bağları ve huzurlu bir toplum oluşturmaktı. Denizli’de bir ‘ilk’ olan Ailemi Seviyorum Projemiz kapsamında Sağlıklı Evlilik Okulu’ndan aile hakemliğine, Eğitim seminerleri ve konferanslardan aile danışma merkezlerine ücretsiz spor okullarından açık hava reklam çalışmalarına kadar birçok başarılı projeyi hayata geçirdik. Tüm bu çalışmalara halkımız da büyük bir ilgi gösterdi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı