REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Aygören Ak Parti’ye geçti

Denizli Belediyesi Eski Başkanı Ali Aygören Ak Parti’ye geçti

Denizli Belediyesi’nin eski başkanlarından Demokrat Partili Ali Aygören Ak Parti İl Binası’nda düzenlenen törenle Ak Parti’ye geçti. Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ali Aygören’e “Evine hoş geldin” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2012 Pazartesi, 16:36

Ahmet Oğuz KOLCU
1999-2004 yıllarında Doğru Yol Partisi’nden Denizli Belediye Başkanlığı yapan Ali Aygören, Ak Parti’ye katıldı. Ak Parti İl Binası’nda düzenlenen törene, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ile Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Avni Örki’nin yanı sıra partililer de katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Örki, Denizli’nin yüzde 10’luk kısmının Ak Parti’ye katıldığını, Ali Aygören ile birlikte ise bugün 100 kişinin Ak Partili olduğunu söyledi. Örki’nin konuşmasının ardından söz alan Ali Aygören “1946’da Demokrat Parti’ye katılma mutluluğunu yaşadım, şimdi ise Ak Partili olmanın gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

Konuşması sırasında babasından hatıra olarak sakladığı bir fotoğrafı da gösteren Aygören “Babamdan bana kalan bu hatıra benim tek mirasım. O dönemde 3’lü koalisyon nedeniyle zor şartlar yaşadık. Şimdi Ak Partili olarak, herkesin Ak Parti’li olacağını düşünüyorum. Şu anki oy yüzdemiz yüzde 50’den yüzde 60’a doğru gidiyor” diye konuştu.

Aygören’in ardından söz alan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları konuşmada Ali Aygören’e “Evine hoş geldin” dediler.

Ardından Ak Parti üyelik belgesini imzalayan Ali Aygören’e Başkan Örki ile birlikte Milletvekili Zeybekci parti rozeti taktı. 1999 ile 2004 yılları arasında belediye başkanı olan Aygören, şimdilerde Denizli Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Komisyonu Başkanı olarak görev yapıyor.

Yorumlar

mehmet atıl   -  Bağlantı 30 Eylül 2012, 21:46

statü hırsı başka birşey değil.bu hastalık genellikle tatminsiz insanlarda görülür ve tedavisi olmayan bir hastalıktır.

recep   -  Bağlantı 25 Eylül 2012, 09:45

bu parti değiştiren fırıldaklara seçimde görev vermeyeceksin ve deneyeceksin ne yapıyorlar diye?bak o zaman gümbürtüye…insalar da ilke olmalı…koltık sevdasına insanların düştüğü duruma bakın yazık…

hasan tanrıverdi   -  Bağlantı 24 Eylül 2012, 17:21

ali abi biz seni doğru yoldan başkan seçtik. şimdi akpli niye oldun. iyi misal olmadı abi. hayırlı olsun

Merve Önder   -  Bağlantı 24 Eylül 2012, 17:17

parti değiştirmenin dayanılmaz cazibesi ne olaki? neyse en azından görevde değildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı