REKLAMI GEÇ

İktidardan 10. yıldönüm açıklaması

İktidardan 10. yıldönüm açıklaması

Denizli’de Ak Parti’nin iktidara gelişinin 10. yıldönümü kutlandı. Partililere seslenen İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti’nin birilerinin değil, milletin emretmesiyle kurulduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2012 Pazar, 10:55

Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Avni Örki, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile partililer katıldı.

İl Başkanı Örki, 3 Kasım’ın Ak Parti’nin iktidara gelişinin 10. yıldönümü olduğunu belirterek, “Ak Parti birilere emrettiği için değil, millet emrettiği için kurulmuştur. Bizi yolumuzdan ne çeteler ne karanlık güçler asla çeviremedi. Çünkü biz gücümüzü halktan alıyoruz. Bu halk bizimle beraber oldukça, bu can bu bedende kaldıkça hiç durmadan bu ülkeyi zirveye taşımaya, bu büyük milletin sevinci sevincimiz, kederi kederimiz olmaya devam edecektir” dedi. Örki, “Dış politikada at gözlüğünü çıkardık. Etkin, aktif ve duyarsız kalmayan bir politika izledik. Türkiye’yi bilinen, konuşulan ve saygı duyulan bir ülke haline getirdik. Dünyanın üçte biri ile vizeleri kaldırdık” diye konuştu. Örki, yoksullara, dul kadınlara, engellilere, yuvalarda kalan kimsesiz çocuklara sahip çıktıklarını, kadınlara pozitif ayrımcılık getirdiklerini, paradan 6 sıfır atarak itibarını kazandırdıklarını da söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise, milletlerin tarihlerinde dönüm noktaları olduğunu belirterek, “3 Kasım’da bu dönüm noktalarından biridir. 3 Kasım, Türkiye’nin yerden ayağa kalktığı, koşmaya başladığı gündür. 3 Kasım’da siyasete güveni yerle bir olmuş millet artık yeter demiş ve iradesini ortaya koymuştur. 3 Kasım’dan bu yana geçen 10 yıl cumhuriyet tarihinin üçüncü altın 10 yıllık dönemidir. Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün önderliğinde geçen 10 yıl altın çağdır. Demokrat Parti’nin 10 yıllık iktidarı milletin altın yıllarıdır, Ak Parti dönemi ise üçüncü altın 10 yıldır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı