REKLAMI GEÇ

Demokrasi Şehidi’nin kızına bayram hediyesi

Demokrasi Şehidi’nin kızına bayram hediyesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Haki Aras’ın evine gerçekleşen ziyarette hediye edilen bisiklet, küçük kızı mutlu etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2016 Pazar, 16:05

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

denizli-bakan-zeybekci-sehit-ailelerini-ziyaret-etti-1

BAŞBAKAN YILDIRIM’DAN BAYRAM TEBRİĞİ
Bakan Zeybekci ve beraberindeki heyet, şehit jandarma uzman çavuş Özkan Bilgiç’in Korucuk Mahallesi’ndeki ailesini ziyaret ederek, Kurban Bayramı’nı kutladılar. Ziyarette, Başbakan Binali Yıldırım’ın gönderdi bayram tebriği de Bilgi Ailesi’ne iletildi.

Temmuz ayında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi, Aktütün bölgesinde hain terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Çavuş Burak Erten’in Ailesi’ni de ziyaret eden Bakan Zeybekci ve beraberindeki heyet, Başbakan Yıldırım’ın bayram tebriğini verdi.

denizli-bakan-zeybekci-sehit-ailelerini-ziyaret-etti-2

DEMOKRASİ ŞEHİDİ’NİN KIZINA BİSİKLET HEDİYESİ
Beraberindeki heyetle, 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul’da tanklara direnirken yaşamını yitiren aslen Ardahanlı olan, Haki Aras’ın eşi Firuze ve 8 yaşındaki kızı Arzu’yu da ziyaret eden Bakan Zeybekci, bir de küçük kızı sevindiren hediye verdi. Bisikleti teslim alan Arzu, bu hediyeyle çifte bayram yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı