REKLAMI GEÇ

Erdoğan’a destek mitingleri sürüyor

Erdoğan’a destek mitingleri sürüyor

AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için düzenlediği Erdoğan’a destek mitingleri devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2014 Cuma, 16:43

10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında, AK Parti tarafından Mehmet Akif  Ersoy, Karşıyaka, Gümüşler ve Aktepe mahalleri ile Çameli, Babadağ, Bozkurt ve Serinhisar ilçelerinde mitingler düzenlendi.

denizli-ak-parti-miting-osman-zolan-ic

Zolan: “Koşa koşa gidip Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz”
Başbakan Erdoğan’a destek turu kapsamında yollara düşen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve Ak Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Buldan ve Çivril ilçesi ile Mehmet Akif Ersoy ve Aktepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, adayların geçmişinde yaptığı işlere baktığında Başbakan Erdoğan’dan başka taş üstüne taş koyan olmadığını belirterek, ” Şimdi millete hizmet eden, bir çok güzellikler yapan biri varken, bu işi bilen bir insan varken macera aramaya gerek yok. Onun için resme bakıyorum, orada içime sinen bir aday var. Benim liderim Recep Tayyip Erdoğan. Ben gönül rahatlığıyla sandığa koşa koşa gideceğim” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Milletin adamına oy vermek için, bu ülkeye güç katacak lidere destek olmak için, çocuklarımızın geleceği daha iyi olsun, ülkem daha güzel olsun diye, kendi ayakları üzerinde sapasağlam dursun diye, ülkem geçmişindeki kudrete kavuşsun haksızlıklara son versin diye, dünyada adaleti yeniden tesis etsin diye, pazar günü koşa koşa gidip Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz.”

Dalbudak: “Uzun Adamı cumhurbaşkanlığına taşıyoruz”
Ak Parti Milletvekili Dalbudak ise, “Başbakan Erdoğan 12 yıldır öyle güzel hizmetler etti ki Türkiye’nin istikrarını yerlerden aldı, göklere çıkardı. Çok şükür ki artık kendi tankını, topunu imal eden, üreten bir ülke, dünya ekonomisinde sözü olan Türkiye, standartları artmış refah seviyesi yükselmiş, hastaneleri, okulları, şehri pırıl pırıl bir Türkiye. Biz de diyoruz ki bunca yıldır ülkesinin her bir derdiyle dertlenen kişi olarak, ülkenin en önemli konumuna, devletin en üst konumuna onu taşıyacağız. Hem de yüzde 60 ile taşıyacağız inşallah” dedi.
denizli-ak-parti-miting-nurcan-dalbudak-ic

Başbakan Erdoğan’ın 1998 yılında okuduğu bir şiirden dolayı “muhtar bile olamaz” denildiğini hatırlatan Dalbudak, şöyle konuştu: “12 yıl bu ülkeye başbakanlık etti. 30 Mart’ta ‘bu ülkeden kaçacak, yüzde 30 bile alamayacak’ dediler. Biz diyoruz ki şimdi o Uzun Adamı cumhurbaşkanlığına taşıyoruz, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

denizli-ak-parti-miting-avni-orki--ic

Örki: ” İçimize sine sine oy kullanacağız”
AK Parti Denizli İl Başkanı Örki, Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın deyimiyle pazar günü “koşa koşa” sandığa gideceklerini ifade ederek, “İçimize sine sine oy kullanacağız. Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan’ı hizmetleriyle tanıyoruz. Biz onu eserleriyle tanıyoruz. Yıllardır ürettiği eserler ortada” dedi. Örki, sözlerini şöyle sürdürdü: “Recep Tayyip Erdoğan şan, şöhret, makam peşinde olsaydı 2007’de cumhurbaşkanı olurdu. O, ‘Adayımız Abdullah Gül kardeşimdir’ dedi. Çünkü o yıl bu ülkenin Abdullah Gül gibi bir cumhurbaşkanına ihtiyacı vardı, çünkü 2007’de Recep Tayyip Erdoğan gibi bir başbakana ihtiyacı vardı. O fedakarlık yapmasını bildi. Ancak şimdi zaman geldi, gün geldi, vakit tamamdır. Artık ülkeyi çok daha güçlü hedeflere doğru emin adımlarla götürmek için ihtiyaç Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bunu milletimiz söyledi.”

Yorumlar

ÖZKAN BALDAN   -  Bağlantı 8 Ağustos 2014, 21:07

Musul’da ki konsolosluk çalışanlarına sahip çıkamayan, Musul konsolosluğun da gönderden indirilen bayrağını koruyamayan bir başbakandan cumhurbaşkanı olmaz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı