REKLAMI GEÇ

Protokol AK Parti’nin 17. yılını kutladı

Protokol AK Parti’nin 17. yılını kutladı

AK Parti’nin 17. kuruluş yıldönümü için Denizli protokolü mesajlar yayınladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2018 Pazartesi, 12:39

AK Parti, 14 Ağustos 2001’de siyasi yolculuğuna ilk adımını atmıştı. Denizli protokolü de AK Parti’nin kuruluş yıldönümünde mesaj yayınlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sundular.

OSMAN ZOLAN (Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı)

“Kurulduğu ilk günden itibaren amacı sadece bu millete hizmet etmek olan AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aynı inanç ve ruhla yoluna devam etmektedir.Necip milletimiz geçmişte olduğu gibi yine milli bir duruş ile bu duruma gereken en sert tepkiyi gösterecektir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyenlerin asıl gayesi, ülkemizi kuşatarak kendi istek ve arzularına göre egemenlik sağlamaktır. Daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen ülkemiz, milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmış ve sonsuza kadar da ayakta kalmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım taşıyan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 17’inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

NECİP FİLİZ (AK Parti Denizli İl Başkanı)

“AK Parti Kurulduğu günden bu güne kendisini millete adamış AK kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır. AK Parti Teşkilatı olarak, 14 Ağustos 2001 yılındaki ilk heyecanla ilk günkü azim ve inançla hizmet etme sorumluluğunun idraki içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda tüm engellemelere ve zorluklara rağmen bu hedeflere ulaşacaktır. Bunda en büyük pay tabi ki hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve O’na inanan, O’nun davasını davası olarak gören Aziz Milletimizdedir. Milletimizin AK Parti’ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. İşte bu sebepten dolayı Milletimiz ile omuz omuza hareket ederek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve azimle yürüyeceğiz”

UĞUR GÖKBEL (AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı)

AK Parti milyonlarca insanımız için, coğrafyamızdaki mazlum halklar için, İslam alemi için umut olmuştur. 17 yıllık icraatı ile de kendisine umut bağlayanların beklentilerini boşa çıkarmamıştır. Davamızın Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin şahlanışı başlamış, 17 yılda ülkemize büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Sağlık, ulaşım, tarım, üretim, ihracat, sosyal devlet, belediyecilik alanlarında devrim niteliğinde hizmetlere imza atılmıştır. AK Parti, onur, şan ve şeref dolu 17 yılı geride bırakmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve İslam âleminin umudu olmaya devam edecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı