REKLAMI GEÇ

Hemşehrilerinden destek istediler

Hemşehrilerinden destek istediler

AK Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için seferber oldu. Acıpayam, Baklan, Bekilli ve Tavas’ta mitingler düzenlendi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağında Tavaslı hemşehrilerinden destek istedi.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2014 Çarşamba, 16:27

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek turu kapsamında 5 günde, 6 mahalle ve 8 ilçe olmak üzere toplam 14 miting ve toplantı düzenleyen Ak Partiler, Acıpayam, Baklan, Bekilli ve Tavas’ta vatandaşlarla buluştu.

Ak Parti kurmaylarının Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan için çıktıkları destek turu Bekilli ilçesi ile başladı. Bekilli’de düzenlenen toplantıda vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, pazarı ziyaret ederek esnafla görüştü. Heyet daha sonra Baklan’da düzenlenen mitinge katıldı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile birlikte vatandaşlardan Başbakan Erdoğan’a destek isteyen Başkan Zolan ve İl Başkanı Örki, buradan Acıpayam ilçesine hareket etti. Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın karşıladığı heyet burada düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Zolan ve Örki, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı. Başkan Zolan ve Örki Acıpayam’ın ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile birlikte Tavaslılar ile buluştu.

Memleketleri Tavas’ta düzenlenen mitinge katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerinden Erdoğan için oy istedi.

denizli-ak-parti-cumhurbaskanligi-secimi-mitingler-ic-zolan

Zolan: “Türkler için Ağustos her zaman zafer ayı olmuştur”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağında yaptığı konuşmada, her zaman Tavas ile gurur duyduklarını belirterek, “Her yola çıkışımızda yanı başımızda oldunuz, bize yol arkadaşlığı yaptınız, bizlere evlatlarınıza her zaman sahip çıktınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Cumhurun Türk tarihinde ilk defa başkanını seçeceğini ifade eden Başkan Zolan, “İnşallah istikrar olacak, inşallah bu hızlı kalkınma, bu ileriye doğru yürüyüş devam edecek. Kendi ayaklarının üzerinde duramayan, kardeş kavgasına giren ülkelere baktığımızda ne hale geldiklerini görüyoruz. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin” dedi.

Ağustos’un Türk tarihinde çok önemi olduğunu, bu ayın zafer ve başarıya ulaşılan bir dönem olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Türk milleti Ağustos ayında Malazgirt, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi’nde zaferler kazandı. Türk milletinin ilk defa seçeceği cumhurbaşkanı seçimi de Ağustos ayına denk geldi. Türklerin yükselişine denk geldi. Ağustos ayı bu seçimle beraber Türklerin yeniden yükselişi olacak” diye konuştu. Başkan Zolan, “Bu sıradan bir seçim değil. Yerel veya genel seçim değil. Bu Türk tarihinde ilk defa yapılan bir cumhurun başkanlığı seçimi. Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

denizli-ak-parti-cumhurbaskanligi-secimi-mitingler-ic

Örki: “Demokratik hakkınızı kullanın”
Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte bayramın akabinde “bismillah” deyip yollara düştüklerini belirtti. Örki, “Kaçıncı ilçemizdeyiz bilmiyorum. 10 Ağustos öncesi bizlere unutulmaz bir gün yaşatıyorsunuz. Güler yüzünüzle, tatlı dilinizle, sevginizle kucakladınız ve karşıladınız bizleri. Allah hepinizden razı olsun. Ak Parti iktidara geldiğinden bu tarafa çeşit çeşit engellerle yolu kesilmeye çalışıldı. Hep engeller çıkarılmaya çalışıldı. Neden? Türkiye ilerlemesin, birlik ve beraberlik olmasın, kardeş kardeşi öldürsün, insanımızın kanları dökülsün, ekonomik gelişmişlik olmasın diye. Hep bunlar için uğraştılar ama bir yiğit vardı. Bir gün Türkiye’nin ufuklarına, semalarına bir yiğit doğdu. Gençlik çağlarından bu tarafa kalbi vatan ve millet sevdasıyla çarpıyordu. Onun adı Recep Tayyip Erdoğan’dı. O geldiğinden bu tarafa ülkemize umut ışığı doğdu” dedi. Yurtdışında yaşayan gurbetçilerin cumhurbaşkanlığı seçimine katılımına değinen Örki, “Değerli yurttaşlarım en yakın gümrük kapısına gidip demokratik hakkınızı kullanınız. 10 Ağustos’a kadar sizin hakkınız devam ediyor. Bizim önümüze engeller çıkarmaya çalışanlara da sandıkları Recep Tayyip Erdoğan ile inleterek en güzel cevabı veriniz” diye konuştu.

denizli-ak-parti-cumhurbaskanligi-secimi-mitingler-ic-zeybekci

Zeybekci: “Bu millet Uzun Adam’a Çankaya’yı teslim edecek”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, bu seçimden sonra her şeyin farklı olacağını kaydetti. Milletin ilk defa cumhurbaşkanını seçeceğini ifade eden Bakan Zeybekci, “2002’de Türkiye birilerine peşkeş çekilirken bu millet ilk defa ‘one minute’ diye orada dedi. 3 Kasım 2002’de ‘bir dakika’ dedi ve ondan sonra bu bir dakikaların ardı arkası kesilmedi. Satacakları bankalar dünyanın en büyük ve hızlı büyüyen bankaları haline geldiler. Bunları kim yaptı? Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Bunların elinden batmakta olan Türkiye’yi aldı” dedi.

Bakan Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu millet neler görmedi, neler yaşamadı, ne tezgahlar, ne tuzaklar gördü. Artık oyunun sonuna gelindi. Bu millet 2001’de kurduğu o partiye 1,5 sene sonra iktidar verdi. Bu millet milletin adamlarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan’a bir hikaye yazdı. O hikaye Çankaya’da taçlanarak devam edecek inşallah. Bugüne kadar biz bu meydanlarda, bu millet ne dediyse o dedik. O’nun dediğinin ne sağına ne soluna, ne nokta, ne virgül koyarız. Bu millet evladına, hizmetkarına, Uzun Adamına Çankaya’yı teslim edecek. Bu millet kararını verdi. Durmak yok yola devam, hizmete devam. Onlar alışmamış, onlar bu milleti yönetmek üzere dünyalarını kurmuşlar. Onlar bu millete hizmet etmenin tadına asla varamadılar ve varamayacaklar.”

10 Ağustos’ta ülkenin tarihinin en önemli gününü yaşayacağını vurgulayan Bakan Zeybekci, “Bugüne kadar yapılanlardan daha fazlası çok daha güçlü bir şekilde yapılacak. Bunu hazmedemiyorlar, buna dayanamıyorlar. Bu millet, bu vesayetçilerden öyle bir kurtulacak ki bir daha arkasından yetişemeyecekler. Onun için 10 Ağustos 2014, tarihi günlerden biri” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı