REKLAMI GEÇ

Kaldırımdaki arabanın camlarını kırın

Kaldırımdaki arabanın camlarını kırın

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, katıldığı bir televizyon programında yeni üst yapıyla daralan yolların ardından araçların kaldırımlara park etmesi konusunda şikayet eden bir vatandaşa, “Kaldırımlarda bulunan tüm arabaların camını kırın” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ocak 2012 Pazartesi, 13:41

ART TV’nin Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirdiği yeni yıl programına katılan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, bir vatandaşın kaldırımlara park eden araçlardan dert yanması üzerine ilginç bir öneri getirdi. Zeybekci, “Denizli’ye şunu söylemek istiyorum. Belki bu kötü bir söz olacak ama bunu söyleyeceğim. Kaldırımlarda bulunan tüm arabaların camını kırın” diye konuştu.

Bunun üzerine programın yöneticisi Adem Erdağı, “Ama sayın vekilim. Böyle bir duruma hem siz hem de bizim program vesile olmuş oluyor” diye araya girdi. Zeybekci, Erdağı’nın müdahalesinin ardından niçin böyle bir öneride bulunduğunu şu sözlerle anlattı“Böyle şey olur mu? Maalesef böyle bir alışkanlık olmuş. Arabam evimin önünde olsun, dükkanımın önünde olsun. Yürü elle metre yüz metre kardeşim. Bakın dünya standartlarında bir kent ortaya çıkardık. Üstyapı olarak, kaldırımlar olarak, sosyal yapı olarak. O kaldırımlarda benim engelli vatandaşım veya çocuklu arabasıyla giden canım kardeşim, hiçbir engelle karşılaşmaksızın bugün diyelim ki 1. Sanayiden veya Saraylar Mahallesi’nden çıkıp, Kınıklı’ya kadar kaldırımdan gidebilir hale geldi. Hiçbir engelle karşılaşmadan”…

Konuşmasının devamında kendisine soru yönelten vatandaşa dönerek, kaldırımda koca bir arabayı gördüğüm zamanda (Soruyu kendisine yönelten vatandaşa seslenerek) İbrahim sana söylüyorum, bastonun sağlam olsun. Hafiften bir elle de geç arabayı. İbrahim zaten o işe başlamış. Arabaları çizerek geçiyor” diye konuştu.

Bunun üzerine televizyoncuları uyarıp; “İbrahim’i göstermeyin arkadaşlar. Tanınmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı