REKLAMI GEÇ

Karşılıklı destek istediler

Karşılıklı destek istediler

Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, Denizli İl Müftülüsü Alaaddin Gürpınar’ı ziyaret ederek kadınlar için yapılacak seminerlerde destek istedi. Gürpınar ise İl Kadın Kolları Başkanı’ndan İlahiyat Fakültesi açılması için vekillerle irtibata geçmesini istedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2012 Pazartesi, 14:40

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ı ziyaret etti. Ziyarette İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar müftülükte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gürpınar, dini ve sosyal alanda hizmet verdiklerini, bu sebeple Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını ifade etti.

Diyanet İşleri olarak herkesi kucaklayarak hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Gürpınar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın, Adalet Bakanlığı ile irtibat halinde çalıştığını ifade etti. Ayrıca kadın örgütlerinin Müftülükten yardım isteyerek, haftada bir gün eğitim verilmesi talebinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Gürpınar ayrıca, İl Kadın Kolları Başkanı’ndan İlahiyat Fakültesi açılması için vekillerle irtibata geçmesini rica etti.İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy de, kadınlar için düzenleyecekleri seminerlerde İl Müftülüğü’nün vereceği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı