REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu parti yönetimine mi geliyor?

Ramazanoğlu parti yönetimine mi geliyor?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı koltuğunu kaybeden Sema Ramazanoğlu, yeniden oluşturulan ve yarısı değiştirilen MKYK’dan sonra partinin üst düzey yönetiminde görev alabilecek mi? Bakanlık sonrası en çok sorulan bu sorunun yanıtı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihine göre yanıt bulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 13:03

Ensar Vakfı’ndaki tecavüz olaylarının ardından yaptığı “Her zaman kötü niyetli insanlar, bazı işleri suistimal eden insanlar olabiliyor. Bu, bir kere rastlanmış olması, hizmetleriyle ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz” açıklamasıyla eleştiri oklarının hedefi olan Sema Ramazanoğlu, 65. hükümetin bakanlar kuruluna giremedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Fatma Betül Sayan Kaya’nın getirilmesinin ardından, şimdi gözler yeniden oluşturulacak parti vitrinine çevrildi.

denizli-sema-ramazanoglu-mkyk-da-yok-anons

Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Ramazanoğlu’na partinin A takımında görev verilebileceği öne sürülürken kulislerde Ramazanoğlu’nun AKP Genel Başkan Yardımcılığına getirileceği konuşuluyor.

denizli-ramazanoglu-kabinede-zeybekciye-ikinci-sok-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı