REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Acılar üst üste geldi

Zeybekci: Acılar üst üste geldi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Mardin, Van ve Hakkari’den ulaşan şehit haberleri için “acılar üst üste geldi” derken, saldırıları gerçekleştiren hainlerin cezasını çekeceğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2016 Cumartesi, 14:13

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yaptığı açıklamada, önce Mardin’in Dargeçit ilçesinden, sonra Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçeleri arasında bulunan Tendürek Dağı’ndan ve son olarak Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında yürütülen askeri operasyondan acı haberler üst üste geldiğini, yaşanılan acının büyük, yaranın derin olduğunu kaydetti.

“Bölücü terör örgütü mensuplarıyla kahramanca çarpışan yiğitlerimizin, ne yazık ki şehit düştüğü haberini aldık. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin başta aileleri olmak üzere yakınlarına, silah arkadaşlarına Allah’tan sabır, yaralılarımıza ise acil şifa diliyorum” diyen Zeybekci, şöyle devam etti:

“Milletimiz ve devletimizin daha iyi olması için mücadele ettikçe, birileri de yolumuza taş koymak, çelme takıp yürüyüşümüzü bozmak için elinden gelen çabayı göstermektedir. Bu hainler, bugüne kadar olduğu gibi elbet bundan sonra da yaptıklarının cezasını er ya da geç çekecektir. Onların ve onların iplerini elinde tutanların bu çabaları beyhudedir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizi hak bildiğimiz yoldan, millete hizmet etme sevdamızdan ve büyük, güçlü Türkiye’yi inşa etme hayalimizden asla alakoyamazlar. Biz, bu yola baş koyduk. İnsanımızın hak ettiği şekilde ve en iyi şartlarda yaşaması için ne gerekiyorsa gece gündüz demeden çalışacak, varımızı yoğumuzu seferber edeceğiz. Bizi yolumuzdan etmeye çalışanlara ise asla müsamaha göstermeyeceğiz.

Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanların elbette üstesinden geliriz. Yeter ki milletimiz, terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı dik duruşunu, omuz omuza yürüyüşü ile birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu alçakça saldırılar, hainlerin silahlarını milletin iradesine doğrulttuğu 15 Temmuz’da vatan savunması için yan yana gelip kenetlenmiş halkımızı birbirinden koparmasın.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı