REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

ZEYBEKCİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AKP‘den 24.dönem milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2011 Perşembe, 16:58

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Meclis Salonu’nda basın toplantısı yaparak istifa etti. Zeybekci konuşmasının başında belediye çalışanlarından, vatandaşlara kadar herkese teşekkür etti ve haklarını helal etmelerini istedi. Zeybekci “Nihat Zeybekci dönemi bugün itibariyle bitti. Ama arkadaşlarım bu bayrağı en az bizim gibi taşıyacaklar. Başta meclis üyeleri olmak üzere, belediye çalışanlarına, valilerimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara ve vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HELALLİK İSTEDİ
Zeybekci “2004’ten beri onurla şerefle taşıdığım belediye başkanlığı görevimi bugün itibariyle bırakıyorum. Denizli Belediye başkanı olarak görevimi bırakırken, belediye meclisi üyesi, dairesi üyesi arkadaşlarımla, Denizli Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşlarımla bırakmak istedim. Karınca kararınca bugüne kadar Denizli’ye hizmet etmeye çalıştım. Hatamız kusurumuz olduysa affola. Mutlaka vardır. Biz insanız.Üzdüğümüz kırdığımız vatandaşlarımız arkadaşlarımız olmuştur belki de… Onlardan tek birşey istiyorum haklarını helal etsinler başka bir şey istemiyorum” dedi.

BU BİR VEDA DEĞİL
Bunun bir veda olmadığını tekrar merhaba demek olduğunu da savunan Zeybekci “Bunu bir veda olarak görmeyin. Bu tekrar merhaba demek. Bu ülkemize başka alanlarda hizmet için yeniden merhaba demektir. Başka alanlarda yine halkımızın hizmetine talip olmak demek” diye konuştu.

TOPLAM BORÇ 109 MİLYON TL
Denizli Belediyesi’nin, Şubat ayı sonu itibariyle toplam borcunun109 milyon lira olduğunu da aktaran Nihat Zeybekci “Biz bırakırken, bunun artması söz konusu olabilir mi? Tabii ki artabilir. İş yapan belediyenin borçlanması da söz konusu olabilir. Biz her şeyi mükemmel mi yaptık? Belki onbinlerce iş yaptık ve belki yüzlerce hata yaptık. Eleştirilecek o kadar çok şeyimiz var ki. Ne olur bizim arkadaşlarımız bizim yaptığımız yanlışları ortaya çıkarsınlar, biz de onların bu siyaset tarzlarını öper başımıza koyarız” dedi.

İSTİFA TOPLANTISI
Zeybekci sözlerinin sonunda istifa ettiğine dair dilekçeyi imzalayıp Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan’a verdi. Zeybekci “Bu toplantı, benim Denizli Belediye Başkanlığı’ndan istifamın toplantısıydı. Biraday adaylığı açıklaması ya da başka bir toplantı değildi” diyerek sözlerinin tamamladı.

PLAKET VERDİ
Zeybekci basın toplantısının sonunda belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye meclis üyelerine kendi döneminde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı