REKLAMI GEÇ

Zeybekci-Zerrab fotoğrafı paylaşım rekorları kırıyor

Zeybekci-Zerrab fotoğrafı paylaşım rekorları kırıyor

İranlı işadamı, 17-25 Aralık operasyonunun kilit ismi Reza Zarrab’ın Amerika Birleşik Devletleri’nde tutuklanmasının ardından Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin ödül verdiği fotoğraf, yeniden gündeme oturdu. O fotoğraf sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2016 Salı, 09:48

 

Geçen yıl haziran ayında 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarında gözaltına alınan Rıza Zarrab’a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından ihracat ödülü verilmiş, iki bakanın yer aldığı fotoğraf karesi eleştirilerle birlikte gündeme oturmuştu.

denizli-iran-riza-zarraf-tutuklandi-nihat-zeybekci-anons-1
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) “İhracatın Şampiyonları Ödül töreni”nde Zarrab’ın ödülünü vermesi nedeniyle eleştirilen Zeybekci, yaptığı açıklamada, ödül alacak kişileri devletin değil, sektörün belirlediğini ifade etmiş, “Bahsi geçen şirket sektöründe birinci olmuş. O ana kadar da bunu bilmiyorduk, bilseydik ne olurdu bilmiyoruz. Eğer Türkiye’de siyasilerin kimlerle yan yana olacağı ya da olmayacağı yönünde şeyler söyleniyorsa, bu son derece yorucu bir süreç olur. Ben Ekonomi Bakanı olarak ilk kez gördüğüm bir şahıstan, vicdanen de rahatsız olmadım” demişti.

denizli-iran-riza-zarraf-tutuklandi-nihat-zeybekci-1

FOTOĞRAF YENİDEN GÜNDEMDE
Zarrab’ın “İran yaptırımlarını ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı ve kara para aklama” iddialarıyla gözaltına alınıp tutuklanmasının ardından, Zeybekci ve kurtulmuş’un İranlı işadamıyla aynı karede yer aldığı fotoğraf bir kez daha gündeme oturdu.

denizli-iran-riza-zarraf-tutuklandi-nihat-zeybekci-anons

Haberin duyulmasından sonra, sosyal medya kullanıcıları Zeybekci-Kurtuluş ve Zarrab’ı aynı karede gösteren fotoğrafı Facebook ve Twitter’dan paylaşıp yorumlar yapıyor.

denizli-iran-riza-zarraf-tutuklandi-nihat-zeybekci-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı