REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Ayhan’a manalı gönderme

Zeybekci’den Ayhan’a manalı gönderme

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın “Ak Parti dağılma sürecinde” tarzındaki açıklamalarına imalı bir gönderme yaptı; “Biz o partide ağabey denilen isimlerin, cumhurbaşkanı adayı olduğu için otoparkta dövüldüklerini biliriz”

/ DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2012 Pazar, 12:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın kısa süre önce AK Parti hakkında yaptığı “dağıma sürecindeler” tarzındaki açıklamalarına Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ‘den yanıt geldi.

Zeybekci, Ak Parti’de çatlak sesler yükseldiği tarzındaki iddialarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Ayhan’ın söylemlerine ilişkin yanıtına “Emin Haluk Ayhan benim ağabey dediğim ve saygı duyduğum bir milletvekili” anımsatmasıyla başladı.

“Ancak Ak Parti’de kongrelere bir bakın herkes özgürce dilediğini söyler ama bir tek çatlak ses çıkmaz” diyen Zeybekci “Özellikle Sayın Ayhan bu iddiaları dillendirecek en son isimdir. Biz Ahmet Necdet Sezer’in göreve getirildiği cumhurbaşkanlığı seçimlerinde o partide ağabey olarak görülen değerli isimlerin cumhurbaşkanı adayı olduğu için otoparklarda nasıl dövüldüğünü de biliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı