REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den Kılıçdaroğluna hain tweeti

Zeybekci’den  Kılıçdaroğluna hain tweeti

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Twitter’dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı’na seçilmesi için, “İhanet belgesini başkan yardımcısı olmak için mi imzaladın?” yorumu yaptı. Zeybekci aynı yorumlarda Genelkurmay Başkanı’na korkunç patlamanın ardından makam ziyaretinde hediye merasimi düzenleyen Afyonkarahisar Valisi’ne de sahip çıktı

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2012 Pazartesi, 13:33

Sosyalist Enternasyonal’in 24. Kongresi’nden sonra yayınlanan sonuç bildirgesinde yer alan Kürt sorunu ile ilgili ifadeler, kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci Twitter’dan yaptığı yorumla tartışmalara katıldı. Zeybekci, Twitter’dan Kılıçdaroğlu için “Kılıçdaroğlu ihanet belgesini başkan yardımcılığı karşılığında mı imzaladı?” diye sordu.

“Kişi yalan ve samimiyetsizlikle yasamaya başlarsa sonu rezilliktir. Kendi pisliğinden kurtulamaz, battıkça batar, dokunduğu her şeyi de batırır. CHP-K.K. (Kemal Kılıçdaroğlu) Sosyalist Enternasyonal bildirgesindeki Kürt sorunu ve Suriye açıklamalarının altındaki Başkan Yardımcısı imzasını çektiğini açıklamalıdır. CHP-KK’nin İhanet belgesine imza mazereti İngilizce bilmemek, tercüme hatası veya imza attığını okumama ciddiyetsizliği mi?” dedi.

AFYON VALİSİNE SAHİP ÇIKTI
Açıklamasında, Afyonkarahisar’da 15 askerin şehit olduğu patlamanın ardından Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel’e verdiği hediyelerle gündeme gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu’na sahip çıkan Zeybekci, “Ülkesine ihanet belgesini imzalayanlar etkin medyada yer almazken, nezaket ziyaretine gelen Genelkurmay Başkanı’na değersiz bir hediye veren Vali, tüm günahların sorumlusu olarak nasıl iştahla linç ediliyor. Edep yahu… Tam bir cambaza bak ve masum yok etme girişimi” diye başlayan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ziyarete gelen, nezaket ziyaretinde. Ne oldu resmi ve sivil geleneklerimize? Sabaha kadar yeri göğü inletip eğlenenlere niye bir şey söylenmez? Kişi yalan ve samimiyetsizlikle yasamaya başlarsa sonu rezilliktir. Kendi pisliğinden kurtulamaz, battıkça batar, dokunduğu her şeyi de batırır.

CHP-K.K. (Kemal Kılıçdaroğlu) Sosyalist Enternasyonal bildirgesindeki Kürt sorunu ve Suriye açıklamalarının altındaki Başkan Yardımcısı imzasını çektiğini açıklamalıdır. CHP-KK bu ihanet belgesini başkan yardımcılığı karşılığında mı imzaladı? Ey yaygın büyük basın: Afyon Valisi’nin hediye ettiği 1 metrekarelik kilim CHP-KK ihanet imzasından daha mı önemli?

Genel başkanları kulaklıktan tercüme edilirken kaçırdı veya kaçırdılar diyelim, peki genel başkan yardımcılarının mükemmel İngilizcesine ne oldu? CHP-KK’nin İhanet belgesine imza mazereti İngilizce bilmemek, tercüme hatası veya imza attığını okumama ciddiyetsizliği mi?”

Yorumlar

faruk dmrn   -  Bağlantı 10 Eylül 2012, 16:27

Denizli’nin yetiştirdiği en önemli, en güçlü lider Zeybekci başkan son noktayı koymuş.Chp KK ‘nin zaten iktidar olma amacının olmadığını, olamayacağını ve sadece muhalefet yapma amacında olduğunu biliyorduk.Fakat Sn Zeybekci’nin vurguladığı gibi KK’nin farklı amaçlarıda olduğunu öğreniyoruz. KK’nin Sosyalist’lerin hareketinde de etkin rolü olduğunu öğreniyoruz.Şimdi bu kesin belge karşısında chp’den mutlaka pkk ile ilgili savunma gelir, yok pkk sizin döneminizde arttı, yok terör varken bunların sırasımı diye açıklamalar gelir.

ender   -  Bağlantı 10 Eylül 2012, 15:47

Pkk ortaya çıktığında Chp yasaklı parti idi, pkk sağcı hükümetler zamanında peydah olmuştur, bu bakımdan Sayın Zeybekçinin açıklamalarını cahilane buluyorum.

HAKANDRMS   -  Bağlantı 10 Eylül 2012, 14:30

İşte bunları konuşmaak işlerine gelmiyor… Adam olma yolunda haram ekmek yemişlerden ne beklersin ki… Muhalefetin böylesi Allahtan başa gelemez… Fukara beyinlere anca 6 oklarından bi demet yaparlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı