REKLAMI GEÇ

“Adalet’ yerini buldu

“Adalet’ yerini buldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Sekreteri Halil Özonuk’un görevinden istifa etmesi nedeniyle boşalan, il sekreterliği görevine, Adalet Dingil getirildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2009 Perşembe, 01:00

CHP İl Kongresi’nde, il başkanı seçilen Ali Kavak ile birlikte seçimlere giren Adalet Dingil, kongrenin üstünden uzun bir süre geçmesinin ardından il sekreterliği görevine seçildi. İl Başkanlığı seçimleri sonrası Ali Kavak’ın desteği ile il sekreteri olması beklenirken, il sekreterliğine Halil Özonuk’un seçilmesi, il yönetiminde gerginliklerin yaşanmasına yol açmıştı. Halil Özünok’un, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimde, Acıpayam’ın Yassıhöyük Beldesi’nde CHP’den aday adayı olması ve bu nedenle il sekreterliği görevinden istifa etmesi sonrası, il sekreterliği için seçim yapıldı. Seçimde, Adalet Dingil ve Ahmet Divarcı yarıştı. Dingil, il sekreterliği yarışını kazanan oldu.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Denizli CHP İl Örgütü’nün, yerel seçimlerde partiyi başarı ile temsil edeceklerini ve Denizli Belediyesi’ni kazanacaklarını belirten Dingil “Yönetim kurulumuz tarafından yapılan seçimde il sekreterliğine seçildim. Önümüzdeki yerel seçimlerde, partimizin Denizli’de başarı çıtasının yükselmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Denizli Belediyesi’ni AKP’den kurtaracağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı