REKLAMI GEÇ

ADNAN KESKİN AHİRET SORULARI SORDU VE ZEYBEKCİ’YE “HODRİ MEYDAN” DEDİ

ADNAN KESKİN AHİRET SORULARI SORDU VE ZEYBEKCİ’YE “HODRİ MEYDAN” DEDİ

CHP 1.sıra Milletvekili Adayı Adnan Keskin, AKP 1.sıra adayı Nihat Zeybekci’yi istediği televizyon kanalında tartışmaya davet etti ve ” Birazcık cesaretin ve yüreğin varsa çık karşıma. Halkın huzurunda gerçekleri tartışalım. Ama korkma ve kaçma. Seçmen objektif olarak bizi izleyip değerlendirsin”

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2011 Perşembe, 13:46

12 Haziran seçimleri için AKP ‘nin Denizli’de kirli bir siyasi propaganda yürüttüğünü savunan Keskin, halkı kandırmaya ve CHP’yi karalamaya yönelik kampanyanın çirkinlik boyutuna ulaştığını söyledi.

Nihat Zeybekci’nin başkanlığını yaptığı dönemde Belediye’nin borçlanmalarla Denizli’nin geleceğinin ipotek altına alındığını savunan Keskin, ” Denizli’yi boğdular” dedi. AKP’nin CHP’li milletvekili adaylarına yönelik eleştirilerine de yanıt veren Keskin şöyle konuştu: ”Bir adayın nüfus kâğıdında Denizlili yazıyor olması önemli değil. Uygulamalarındaki Denizli sevgisi, halk sevgisi önemli. Zeybekci’nin nüfus kâğıdında Denizli yazabilir. Ama yüreğindeki Denizli ve halk sevgisi ne kadar? Gerçekleştirdikleri ihaleler bile bu sevginin derecesini ortaya koyuyor. Bu gerçekleri hem gizleyeceksiniz hem de halkın kafasını bulandırarak olayı çarpıtacaksınız. Bu halk bu numaraları yutmaz”

Belediye’nin yaptığı ihaleleri yabancılara servis edildiğini Denizli’nin işi, aşı ve rızkıyla oynandığını da ileri süren CHP’li Keskin, Zeybekci’nin 7 yıllık döneminde yapılan ihaleleri ve kimlerin aldığını da şu sözlerle açıkladı, ”Sevindik, Dokuzkavaklar, Fatih ve İstasyon köprülü kavşakları Uşaklı Usaş firmasına, Bakırlı köprülü kavşağı eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın bacanağı Şerif Enisen’in firması Biaat inşaata, kentin toplu ve taşıma işi AKP’li Kiler Ailesi’ne, temizlik işi Başbakan’ın akrabası olan Albayrakların Şafak temizlik firmasına, hizmet araçları alımı Kiler ailesine ait Turex’in yan kuruluşuna, Gönüllü ve Adalet parkları Burdurlu Erçelik inşaata, Sümer köprülü kavşağı Ankaralı Met-iş firmasına, Pamukkale tüp geçidi Konyalı IBM firmasına, alt yapı ihaleleri Ankaralı Çeltikçioğlu inşaat ve İzmirli Demiray Kerimoğlu firmasına,10 paket üst yapı ihaleleri bir paketi Denizlispor Başkanı Salih Amiroğlu’nun firmasına, diğer paketler İzmirli Barankaya, Burdurlu Erçelik firmasına ve İzmirli Demiray firmasına verildi. İşte Nihat efendinin karnesi bu. Sen önce bunların hesabını ver”

Denizli’nin AKP’li belediye döneminde çile kentine dönüştüğünü, halktan başkanlık için yetki alan Zeybekci’nin de 2.yılında milletvekili adayı olarak görevden kaçtığını iddia eden CHP Milletvekili Adayı Adnan Keskin, ”Asıl amacı dokunulmazlık zırhına bürünmek. Siyaseti halk için değil kendisi için yaptığı açıkça belli olan Zeybekci halktan da kaçıyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı