REKLAMI GEÇ

Adnan Keskin’e Kurultay görevi

Adnan Keskin’e Kurultay görevi

Denizli Milletvekili Keskin, Baykal ve Sav’a yakın, muhalif isimlerin CHP’nin 17-18 Temmuz’da Ankara Arena’da düzenleyeceği büyük kurultaya katılımını sağlamak için devreye girecek

/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2012 Pazartesi, 14:37

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-18 Temmuz tarihleri arasında Ankara Arena’da gerçekleştirilecek büyük kurultay öncesinde, partinin deneyimli isimlerinden Denizli Milletvekili Adnan Keskin’e özel bir görev verdi.

Deniz Baykal döneminde uzun süre CHP Genel Sekreteri olarak görev yapan ve parti örgütünü yakından tanıyan Keskin, kurultay hazırlıklarında aktif rol üstlenecek. Tecrübeli politikacı, Kılıçdaroğlu döneminde partiden dışlandıkları gerekçesiyle mevcut yönetime tepkili olan Baykal ve Önder Sav’a yakın muhalif isimlerin kurultaya katılımını sağlamak için devreye girecek. 81 ilde mevcut yönetimler ve muhalif isimleri tek tek arayarak Ankara’ya davet edecek olan Keskin’in partililere, “Türkiye kritik bir dönemden geçiyor. CHP tarihinin en önemli kurultayını gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edelim” mesajı vereceği öğrenildi.

‘GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM’
Kurultay hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan Keskin, CHP örgütlerinin artık çekişme ve kavgalarla değil, dayanışma ve birlikte hareket etme özelliği ile gündeme geleceğini söyledi. Örgütlerin gücünün kurultaya yansımasını isteyen Keskin, “Türkiye’nin geleceği adına atacağımız bu birliktelik ve geçmişte yaşanan tüm çekişmelerin tortularından sıyrılarak sergileyeceğimiz dayanışma ile CHP örgütleri yeni bir değişim sürecine girecek. Önce yerel yönetimler daha sonra da milletvekilliği seçimlerinde partimiz, büyük bir başarı göstererek iktidar olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı