REKLAMI GEÇ

Ataman, “Oylar CHP’ye”

Ataman, “Oylar CHP’ye”

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Denizli’nin gelecek 5 yıllık kaderinin belirleneceği pazar günkü seçimler için “Oylar CHP’ye, halk iktidarı belediyeye” diyerek seçmene son mesajını verdi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2009 Cuma, 01:00

Hüsamettin Ataman halkın yoğun ilgisi ve coşkusu karşısında, CHP’nin belediye iktidarının en güçlü adayı olduğunun kamuoyunca görüldüğünü, bu nedenle son 10 gündür, diğer partilerin seçmeninden gruplar halinde destek mesajları geldiğini vurgulayarak “Bu rüzgâr inanıyorum, Pazar günü bizi iktidara taşıyacak” dedi.

AKP’den kurtulmak isteyen insanların parti ayrımı gözetmeksizin CHP’ye yönelmesini “Halk Denizli’ye ve geleceğine sahip çıkıyor” şeklinde yorumlayan CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, iktidar alternatifi partisinin de yeni dönemde herkesi kucaklayacağı sözünü verdi.

Pazar günü halktan kendisine sahip çıkacak ve gönül bağı kuracak bir belediye yönetimini işbaşına getirmesini isteyen Ataman, seçmenin sandığa giderken bu konuyu birdaha düşünerek oyunu kullanmasını isteyerek, ortaya çıkabilecek olumsuz tablonun, 5 yıl boyunca telafisinin mümkün olmadığını dile getirdi.

Hüsamettin Ataman, Denizli halkının vereceği oylar ile ya Denizli’ye sahip çıkacağını ya da kaderine terk edeceğini savunarak “Sandıktan CHP iktidarı çıkarsa, insanı hor gören ve tepeden bakan bir anlayış gidecek, yerine kentteki 500 bin insanın sesi olcak yeni bir yönetim gelecek” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Ataman, yaşanan ekonomik krizde geleceğe dönük umutlarını kaybeden insanlar için önce iş ve aş konusuna öncelik verileceğini belirterek “Halkımızı nefes aldırmak için 8 ton suyu ücretsiz vereceğiz. Su abone ücretini, asgari ücretin yarısına indirip, kaçak olduğuna bakmaksızın her eve su bağlayacağız. Vergileri halkın ekonomik gücü oranında düşüreceğiz. En önemlisi aç ve açıkta hiç kimseyi bırakmayacağız. Artık yıkımlara son vererek yenisini ve daha güzelini yapacağız” diye konuştu.

Seçim kampanyası boyunca kendilerini gönülden destekleyen tüm yurttaşlar ile özel ve resmi kurumlarda çalışan personele teşekkür eden Ataman, “Biz de tüm Denizli’ye söz veriyoruz hem Denizli’nin hem de yaşayanların kaderini değiştireceğiz. Halkımızla el ele gönül gönüle yepyeni bir dönemi başlatacağız. Katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışıyla Türkiye’ye model, kentleşmede ise örnek olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı