REKLAMI GEÇ

Ataman; Seçimin sonucu belli oldu

Ataman; Seçimin sonucu belli oldu

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Mimar Hüsamettin Ataman, Denizli’de seçimin sonucunun belli olduğunu savunarak “AKP’den kurtulmak isteyen MHP’li, DP’li, DSP’li seçmen ile kararsız tüm yurttaşlarımızın oylarını pazar günü CHP birleştirmelerini istiyorum” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 26 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Gümüşler toplantısı büyük izdihama dönüşen ve “Başkan Ataman” sloganlarıyla konuşması sık sık kesilen CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman, seçildikten sonra sadece CHP’nin değil, partili partisiz tüm Denizli’nin belediye başkanı olacağı sözünü verdi.

Hüsamettin Ataman, Sümer Mahallesi’nde de çok büyük bir coşkuyla karşılandı. Seçildikten sonra korumayla gezmeyeceğini, bu yüzden halkın korumasına sığınacağını belirten Hüsamettin Ataman, Pazar günü belediyedeki derebeylik sistemine son verileceğini söyledi.

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ataman, yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim gezilerini, fabrika ve Muşlular Derneği’ni ziyareti ile sürdürdü. Ataman, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi bir aydır, baş başa televizyonlardan tatışmaya çağırdığını, ancak Zeybekci’den yanıt alamadığını belirterek, “Halk bizi izlesin, ikimizi de dinlesin, karar versin istiyorum. Ama karşıma çıkmıyor. Herhalde o da gideceğini anladı, bu yüzden benimle tartışmaya yüreği yetmiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı