REKLAMI GEÇ

Ataman’a tam destek

Ataman’a tam destek

CHP’de adaylığı kesinleşen Hüsamettin Ataman’a, Denizli’nin dört bir yanından destek geliyor. CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, İl Başkanı Ali Kavak ve Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Hüsamettin Ataman ile Denizli Belediyesi’ni kazanacaklarını söyledi

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2009 Perşembe, 01:00

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Denizli Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Hüsamettin Ataman’a iki gündür destek yağıyor. Denizli CHP İl Binasında bir araya gelen CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, İl Başkanı Ali Kavak, Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve Denizli CHP Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman çalışmalar öncesi durum değerlendirmesi yaptı.

Halk AKP’den bıktı

CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ninDenizli’de derebeyliğini sürdüğünü ve halkın artık isyan etme noktasına geldiğini söyledi. Ertemur, Denizli halkının CHP’den büyük beklentileri olduğunu ve bu beklentilere cevap vereceklerini belirterek, “Ülkenin AKP iktidarında geldiği nokta ortadadır. Artık halk, hem AKP’den hem de bu partinin belediyelerinden bıkmıştır. Derebeyliği yönetimi ile yapılan işler, alınan kararlar, hem halktan belediyeyi koparmış hem de Denizli halkına zarar vermiştir. Bizler Denizli halkının yönetimde olduğu bir çalışma ile Denizli’yi yöneteceğiz. Denizli’yi istediği yatırımlar ve hizmetler ile kalkındıracağız” dedi

‘Gerçek belediyeciliği göstereceğiz’

Denizli CHP İl Başkanı Ali Kavak ise Denizli Belediyesi’ni kazanarak insana odaklı bir belediyecilik politikası yürüteceklerini söyledi. Kavak, Denizli Belediyesi’nde 29 Mart tarihinde CHP bayrağının dalgalanacağını belirterek “Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci 5 yıldır halka zulüm yapmış ve işkence çektirmiştir. Aldığı kararlar, yapılan zamlar ile vatandaşlar zor durumda bırakılmış, halktan uzak bir anlayış sürdürülmüştür. Bizler, insana odaklı yönetim anlayışı ile Denizli halkına gerçek belediyeciliği göstereceğiz. Yerel seçimlerde başarımızı gösterip AKP zulmünden halkımızı kurtaracağız” diye konuştu.

Seçim hazırlıkları hızlanıyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ise gecikmeli olarak açıklanan Denizli Belediye Başkan Adaylarının tecrübeli, çalışkan ve Denizli’yi tanıyan bir isim olduğunu, halkın beklentilerine cevap verecek tek isim olduğunu söyledi. Bartal, “Denizli CHP Belediye Başkan Adayını herkes büyük dikkat ile bekliyordu. Bu bekleyişin biz de farkındaydık. Denizli’yi tanıyan, halkımızın isteklerine ve beklentilerine cevap verecek bir aday ile halkımızın karşısına çıkacağız. Belediye Başkan Adayımız ile Denizli’de CHP’yi iktidara taşıyacağız. Merkez İlçe olarak bizler zaten seçim hazırlıklarına başlamıştık. Şimdi adayımız ile birlikte bu çalışmaları zafere döndüreceğiz” dedi.

CHP Denizli Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Ataman da iddialı konuştu. Parti teşkilatının kendisine destek vermesinden gurur duyduğunu belirten Ataman, “Denizli halkı, mevcut başkan döneminde küstürüldü. Yanlış projeler hayata geçirildi ve halkın tepkisi çekildi. Biz halkı kazanmak için görev başında olacağız. Halkımız ile birlikte ilimizi yöneteceğiz” dedi. Seçimi kazanacağından emin konuşan Ataman, önümüzdeki günlerde programlı bir çalışma içine girecek. Hazırladığı projeleri, kısa sürede halkın onayına sunmayı planlayan Ataman, kentte ziyaret etmedik kimse bırakmamaya kararlı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı