REKLAMI GEÇ

Balkanay: Karar vermedim

Balkanay: Karar vermedim

CHP’de, adı merkez ilçe başkanı adayı olarak gösterilen Belediye Meclis Üyesi Arif Balkanay, “Bu konuda bir karar vermiş durumda değilim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Aralık 2009 Salı, 18:01

Ay sonunda yapılacak merkez ilçe kongresi öncesinde, CHP’de birçok önemli kişinin adı merkez ilçe başkan adayı olarak geçti. Ortaya atılan aday isimleri arasında, en dikkat çekici olanlardan biri de Belediye Meclis Üyesi Arif Balkanay. Önceki gün ilk kez Balkanay’ın ismi Denizli gündemine düşmüştü.

Parti kulislerinde konuşulan bu konuda düşüncelerini sorduğumuz Balkanay şu ifadeleri kullandı: “Ülkemiz olağanüstü bir dönemden geçiyor. Partimize de çok önemli ve tarihi görevler düşüyor. Her bir üyemizin enerjisine ve katkısına ihtiyacımız var. Kimseyi dışlayacak lüksümüz yok. Şimdi bölünme değil birleşme zamanı. Partimizi büyütecek ve iktidara taşıyacak, partimizdeki tüm eğilimleri birleştirecek bir projede görev almamın düşünülmüş olması bile beni onurlandırmıştır. Bugüne kadar partimin ve halkımın çıkarına olan tüm görevleri üstlenmeye çalıştım. Ancak şu aşamada bu konuda bir karar vermiş durumda değilim.”

CHP’de kongreye çok kısa bir süre kalmış olmasına rağmen mevcut başkan Osman Bartal’ın dışında adaylığı kesinleşmiş bir kimse bulunmuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı