REKLAMI GEÇ

Bartal, kongreye davet etti

Bartal, kongreye davet etti

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, 27 Aralık Pazar günü yapılacak CHP Denizli Merkez İlçe Kongresi’ne, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini ve vatandaşları davet etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2009 Cuma, 17:07

CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, 27 Aralık Pazar günü yapılacak, CHP Denizli Merkez İlçe Kongresi’nin, CHP’nin iktidara yürüyüşünün Denizli başlangıcı olacağını söyledi.

“TÜRKİYE’DE CHP’DEN BAŞKA KURTULUŞ UMUDU YOK”
‘Güçlü CHP, güçlü örgüt’ anlayışıyla yola çıktıklarını belirten Bartal, “Kongremizdeki demokratik yarışın sonunda, kazanan partimiz olacaktır. 417 delege ile partililerimizin katılacağı kongreden sonra oluşacak merkez ilçe yönetimi, hedeflere koşmak için hemen start alacaktır. Örgütümüzün birliğinden doğacak sinerji, halkla diyaloğumuzun ve iktidar seferberliğinin temel gücü olacaktır. Geleceğini arayan Türkiye’de, CHP’den başka kurtuluş umudu yoktur. Tüm partililerimizdeki bu ortak inanç, görüyorum ki artık halkımızın da ortak görüşü haline gelmiştir. Bu beklentilerin gerçeğe dönüşmesi yakındır. Genel seçimler bu açıdan Türkiye’nin karanlık döneminin ardından tarihinin yeniden yazılacağı bir dönemin de başlangıcı olacaktır” dedi.

KONGREYE DAVET
Bartal, “Umutların yarınlara taşınacağı döneme tanıklık edecek kongremize partililerimiz ve tüm Denizli halkı davetlidir. EGS Kongre Merkezi’nde saat 11.00’de başlayacak kongremizde, sivil toplum örgütlerimizi ve halkımızı yanımızda görmek bize büyük güç verecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı