REKLAMI GEÇ

Biçer Karaca, Denizli CHP’nin ilk kadın milletvekili olmak için yola çıktı

Biçer Karaca, Denizli CHP’nin ilk kadın milletvekili olmak için yola çıktı

Avukat Gülizar Biçer Karaca, milletvekili aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında, “Tüm partili arkadaşlarımın desteğiyle, CHP’nin Denizli’de ilk kadın milletvekilini çıkaracağına yürekten inanıyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2011 Çarşamba, 15:37

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’ndeki başkanlık görevinden istifa ederek, CHP Denizli milletvekili aday adayı olan Avukat Gülizar Biçer Karaca, aday adaylığını, partide yaptığı basın toplantısıyla açıkladı. Eşi Mehmet Karaca ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısına, alkışlar arasında başlayan Gülizar Biçer Karaca, “Tüm partili arkadaşlarımın desteği ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilimizde ilk kadın milletvekili çıkaracağına ve 13 Haziran sabahı karanlığı yırtan bir güneş gibi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına uyanacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

CHP Denizli milletvekili aday adaylığını açıkladığı bugünü, “Yaşamımda onurlu bir sayfa daha açtığım gün” olarak tanımlayan Gülizar Biçer Karaca, siyasi yaşamına 20 yıl önce Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP)’de başladığını belirterek, “1999-2004 yılları arasında CHP Kınıklı Belediye Meclisi’nde üye olarak görev yaptım. 2005 yılında Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi’nde başkan olmam ile partimizin simgesi olan 6 okun varlık ve devamlılığı adına, başka bir alanda mücadeleye başladım. Bu dönem, yaşamımda onurla taşıyacağım değerim olacaktır” dedi.

Türkiye’de, AKP tarafından ulusal değerlerin teker teker yok edildiği, emeğin değersiz, yandaşlığın değerli olduğu bir sürecin yaşandığını ifade eden Gülizar Biçer Karaca, “İçinde bulunduğumuz bu olağanüstü dönemde; yurttaşlarımızın emek ve alın terini, inançlarını sömürenler ve bundan siyasi kazanç sağlamaya kalkanlarla, Atatürk’ün kızlarına onursuzca saldırabilme gücünü kendilerinde gören iktidar yandaşı karanlık yüzlerle, bugüne kadar verdiğim kararlı mücadelemi Denizlili hemşehrilerimin sesi olarak TBMM çatısı altında, siyasi alanda sürdürmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekilliğine aday oldum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı