REKLAMI GEÇ

CHP Cankurtaran teşkilatı istifa etti

CHP Cankurtaran teşkilatı istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi belde teşkilatı görevinden istifa etti. Cankurtaran Belediye Başkanı Nazmi Gündüz’ün, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, CHP’li meclis üyelerinin, Belediye Başkanı Gündüz ve Cankurtaran hakkındaki olumsuz görüş ve düşüncelerinden dolayı belde teşkilatı olarak istifa ettikleri ifade edildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2009 Cuma, 01:00

Cankurtaran Beldesi’nin Denizli’nin mahallesi olması yönünde alınan kararın beldenin belediye hizmetlerinden mahrum kalmaması amacı ile alındığını belirten Cankurtaran Belediye Başkanı Gündüz, “Muasır medeniyetler seviyesine küçük adımlarla değil, büyük adımlarla ulaşılacağına inanıyoruz. Bu nedenle de CHP Denizli il ve ilçe başkanlarının şahsım ve Cankurtaran adına yaptıkları olumsuz görüş ve düşünceleri konuşmalarından anlıyoruz. Büyük üzüntüyle tanık olduğumuz uygulanmakta olan ucuz siyasetin içinde daha fazla kalarak, demagoji çamuruna batmadan 5 yıl şerefle içinde yer aldığımız CHP’den ayrılmayı uygun gördüğümüzü belirtir, istifamızın kabulünü rica ederiz” dedi.

Basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada, Cankurtaran Belediye Başkanı Nazmi Gündüz’ün yanı sıra meclis üyeleri Şevket Çoban, Hasan Topal, Özay Aydın, Gürgün Uzun, Ünal Türkoğlu ve CHP Belde Başkanı Mümtaz Keskin’in imzaları bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı