REKLAMI GEÇ

“Vatandaşımızla aramızda masa olmayacak”

“Vatandaşımızla aramızda masa olmayacak”

Seçim çalışmalarını sahada sürdüren CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, halkın sorunlarını yine en yetkili kişiden yani halktan öğrenmeyi tercih ediyor. “Halk aramızda masa olmayacak” diyen Vural, seçim gezisine Kayalık Caddesi’den devam etti.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2014 Pazar, 16:14

Seçim gezisine Kayalık Caddesi’nden başlayan İbrahim Vural , halkın nabzını tutuyor.

Halkın sorunlarını yine halktan öğrenmeyi tercih eden Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim gezisine Kayalık Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek sürdürdü.

Diğer yöneticiler gibi, halkla arasında bir masa olmayacağını, halkın sorunlarını en yetkili kişiden yani halkın kendisinden öğreneceklerini belirten başkan adayı Vural, mevcut yönetimin gerçekleştirdiği ‘Halkla İlişkiler’ uygulamasını bir adım öteye taşıyacak çalışmalar içinde bulunduklarını kaydetti.

Vural sözlerine şöyle devam etti: “Yerel yönetimler önceliği halkla olan ilişkilere vermelidir. Bir hizmetin en iyisini, en kalitesini yapabilirsiniz, Ancak bu durum halkın onay vereceği anlamına gelmiyor. Sizin göremediğiniz veya gözden kaçırdığınız pek çok şey, halkımızın gözünden kaçmıyor. Bu yüzden sürekli halkın nabzını tutmalısınız, bu yüzden halkla direkt olarak temasta olmalısınız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı