REKLAMI GEÇ

“Seçim Büroları Bizim Kalemiz”

“Seçim Büroları Bizim Kalemiz”

CHP Denizli’nin yeni kurulan Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim ofislerinin bölgeye göre özenle seçildiğini, buralara gelen vatandaşların da en iyi şekilde ağırlanarak seçim çalışmaları hakkında bilgilendirildiği söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2014 Çarşamba, 10:59

Karahayıt Belediye Başkanı ve CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Vural, Deliktaş Mahallesi’nde başladığı seçim çalışmalarını Bursa Caddesindeki esnafları ziyaret ederek sürdürdü.

Deliktaş Mahallesi’nde semt sakinleri ve esnafla buluşan Vural, bölgenin sorunları hakkında vatandaşlarla sohbet etti. Bölgeye sık sık ziyarette bulunan Vural’a ilgi büyüktü. Deliktaş Mahallesi’nde bulunan seçim bürosunu ziyaret eden Başkan Vural, burada partililerle buluşarak bölge çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çözüm Önerisi Vatandaştan
Özellikle seçim bürolarının bir kale olduğunu belirten İbrahim Vural, seçim ofislerinin bölgeye göre özenle seçildiğini, buralara gelen vatandaşların da en iyi şekilde ağırlanarak seçim çalışmaları hakkında bilgilendirildiğinin altını çizdi.
Başkan Vural, ‘Bu bürolarda yapılan çalışmalarda bölgenin sorunları doğrudan vatandaşlarla görüşülerek öğreniliyor. Bu sorunlarla ilgili olarak, yapacağımız çalışmalar vatandaşımıza en ince detayına kadar anlatılıyor. Vatandaşlarımızın da bu konudaki çözüm önerileri not alınıyor. Bu öneriler ışığında projelerimiz tekrar hayat buluyor.’ diyerek, bölge sakinlerinin de çözüm sürecinde önemli rol oynadığını söyledi.
denizli-ibrahim-vural-ic

Bursa Caddesi kaldığı yerden
Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı dünkü Bursa Caddesi’ndeki programını tamamlayamayan Başkan Vural, bölgedeki çalışmasına bugün de kaldığı yerden devam etti.
Cadde üzerinde pek çok esnafa konuk olan Vural, karşılaştığı pek çok vatandaşın elini sıkıp sohbet etti. Samimi tavrı ve esprili yaklaşımı ile büyük beğeni toplayan Başkan Vural, vatandaşlardan destek sözü aldı.

Üniversite esnafı dertli
Bursa Caddesi üzerindeki çalışmasını tamamlayarak, kampüs bölgesine geçen Başkan Vural, bölgede esnaflık yapan vatandaşlarla görüştü. Üniversite çevresinde faaliyet gösteren kafe sahipleri, mevcut yönetimin uygulamaları yüzünden sürekli sorunlar yaşandığını, kendilerini her zaman diken üstünde hissettiklerini belirtti. Başkan Vural, bu sorunları yönetime geldikleri takdirde ortak bir zeminde çözeceklerini belirterek, esnaftan destek istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı