REKLAMI GEÇ

CHP’de iç hesaplaşma sürüyor

CHP’de iç hesaplaşma sürüyor

CHP Pamukkale İlçe Kongresi’nde CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Milletvekili Kazım Arslan arasında yaşanan gerginlik, Merkezefendi İlçe Kongresi’nde devam etti. Çavuşoğlu, “ 1 Kasım’da yaşanan başarısızlığın sorumluluğunu takım lideri olarak benim ve özür dilerim. Ancak, en az benim kadar sorumluların da olduğunu bilin” derken, Milletvekili Kazım Arslan, “Partililerin fikirlerini önemseyin dikkate alın” uyarısında bulundu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2015 Pazar, 17:53

İç hesaplaşma, öz eleştiri, suçlama ve itirafların yaşandığı CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’nde, Milletvekili Kazım Arslan ile İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu arasında yine sert atışmalar yaşandı.

Kongrede söz alan Milletvekili Kazım Arslan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin hiç olmadığı kadar zor bir dönemden geçtiğini ve Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı olduğunu belirttiği konuşmasında, “CHP’nin bir an önce iç hesaplaşmalardan kurtulup Türkiye’nin sorunlarına odaklanması gerekir. CHP’de herkesin sözü, fikri çok önemlidir. Bunların dikkate alınması gerekir. Bir partili, İl Örgütü’ne düşüncesini, fikrini söylüyorsa bunun önemsenmesi gerekir” diyerek İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na yüklendi.

ÇAVUŞOĞLU ÖZÜR DİLEDİ
İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise siyasetin hamasi nutuk atma yeri olmadığını belirterek, “7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekili çıkardık, 1 Kasım’da ise bir milletvekilimizi kaybettik. Bunun sorumlusu, takım lideri olarak benim, özür diliyorum. Ancak şunun da samimiyetle bilinmesini isterim, bu salonda en az benim kadar sorumlu kişiler de var. Ancak bundan sonra herkes katkı koymalı. Parası olan parasını, gençliği olan gençliğini, inancı olan inancını koyarak çalışmalı ve herkes görevini yapmalı. İl başkanı olarak ben, belediye başkanları, meclis üyeleri herkes görevini yapacak ve çalışacak” dedi.

CHP-MERKEZEFENDİ-CAVUSOGLU-ARSLAN-ic

BASMACI, ÇIKIŞ KAPISINI GÖSTERDİ
1 Kasım Genel Seçimde bazı adayların ve partililerin çalışmadığı yönündeki iddiaları, “Ben inanıyorum ki, bu salonda bulunan tüm partililer, CHP için çalıştı. Ben çalışmadım diyen varsa, bu partinin giriş kapısı olduğu gibi bir de çıkış kapısı var” diye konuştu.

CHP-MERKEZEFENDİ-CAVUSOGLU-ARSLAN-İC
3. VEKİL KAYBETMEYECEK
7 Haziran’da Milletvekili olarak Ankara’ya giden ancak 1 Kasım’da seçilemeyen Gülizar Biçer Karaca ise, “Ben size söz veriyorum, Küskünlük yok. Şimdiden seçim çalışmalarına başlayalım ve bir daha 3.cü vekil kaybetmesin, kaybetmeyecek” diye konuştu.

Yorumlar

Veli Altındağ   -  Bağlantı 7 Aralık 2015, 06:20

Millete rağmen siyaset ancak bu kadar olur.En ufak eleştiriye tahammül edemeyen kapris dolu sözler, sanki babanın malı, kapı burada demek. Her iki grup da devlet nimetlerinden faydalanmak için yapmadıkları yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı