REKLAMI GEÇ

CHPDE KESKİN VİRAJ

CHPDE KESKİN VİRAJ

Kurt siyasetçi Adnan Keskin, yaklaşan genel seçim öncesi CHP’nin adayların belirlenmesi ile ilgili nasıl bir yöntemi tercih edeceğini gözlemliyor. Ön seçim olursa, Keskin uzun bir aradan sonra aday!

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2010 Pazartesi, 14:20

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Adnan Keskin, parti genel merkezini yakın takibe aldı. Uzun bir süredir kentte, hem kentsel hem de kırsal alanda önemli bir ziyaret maratonu gerçekleştiren, halkla ve CHPli delegelerle bir araya gelen Keskin, aktif siyasete döneceği mesajını uzun süre önce vermişti. Keskin bu günlerde CHP’nin yaklaşan genel seçimlerde izleyeceği yöntemi bekliyor. Eğer Denizli için ön seçim denirse, uzun bir aranın ardından tekrar milletvekili adaylığı başvurusunda bulunacak.
Yahşiler köyü ziyaretinde kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Keskin, “CHP’de ön seçim olması halinde siyaseti düşüneceğim. Bunu halkım için istiyorum. Eskiden ön seçim yapılır ve vatandaş istediğini vekil tayin ederdi. Fakat şimdi parti liderlerinin atadığı kişiler milletvekili oluyor ve siz halk olarak milletvekilin kim olduğunu tanımıyorsunuz. Peki tekrar seçim olduğunda hizmet alamadığınızda siz halk olarak kimden hesap soracaksınız?” diye konuştu.
CHP Genel merkezi, 2011 Mayıs’ında yapılabileceği genel seçimlerin Denizli’deki sonuçlarını doğrudan etkileyecek bir kararın arifesinde. Bu karar doğrudan Keskin’in aktif siyasete tekrar girip girmeyeceği, dolaylı olarak ise kentteki seçimlerin kaderini etkileyecek!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı