REKLAMI GEÇ

CHP’DE ÖN SEÇİM İSTEĞİ GENEL MERKEZE İLETİLECEK

CHP’DE ÖN SEÇİM İSTEĞİ GENEL MERKEZE İLETİLECEK

CHP Parti Meclisi Üyesi Zeki Durmaz, Denizli ziyareti sırasında, kendilerinden istenen Denizli’de ön seçim yapılmasına ilişkin isteği, CHP Genel Merkezi’ne ileteceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2011 Çarşamba, 18:13

CHP’de, genel seçim çalışmalarında Denizli’den sorumlu olan CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat ve CHP Parti Meclisi Üyesi Zeki Durmaz, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, İl Başkanı Himmet Yavaş ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve yöneticiler ile birlikte; DENİB, Emekli Öğretmenler Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Tabip Odası, Eczacılar Odası ve Kadın Hakları Derneği’ni ziyaret eti.

CHP Genel Merkez görevlileri, görüşmelerde hem sivil toplum örgütlerinin sorunlarını dinlediler hem de CHP iktidarında uygulanacak ekonomik, sosyal, tarım ve eğitim politikalarını anlattılar. CHP Genel Merkez yöneticileri, Denizli’de yaptıkları ziyaretlerde, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli bir sınav ve dönüm noktası olacağını belirterek, “Ülkenin AKP devletine dönüşmesini engellememiz kaçınılmaz hale gelmiştir” mesajını verdi. CHP İstanbul Milletvekili Necla Arat, Türkiye’nin AKP iktidarında kutuplaştığını ve halkın ayrıştırıldığını savunarak, “Ulusal değerlerimize sahip çıkarak huzurlu bir ülke yaratmak için toplumun her kesimine büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.

“ÖN SEÇİM İSTEĞİNİZİ GENEL MERKEZ’E İLETECEĞİZ”
CHP Parti Meclisi Üyesi Zeki Durmaz da sivil toplum örgütlerinin demokrasinin korunmasında önemli mevziler olduğunun altını çizdi. Cumhuriyet rejimini korumanın, baskı ve korkuların üstesinden gelmenin AKP’nin iktidardan uzaklaştırılmasıyla mümkün olabileceğini kaydeden Durmaz, “Vatandaş olarak sorumluluğumuz seçimden seçime oy vermekle bitmiyor. Bizi yönetenleri sorgulamamız, gerektiğinde hesap da sormamız gerekiyor” diye konuştu. Durmaz, ziyaretlerde dile getirilen Denizli’de ön seçim yapılması isteğinin de CHP Genel Merkezi’ne iletileceğini vurguladı.

“TEK SORUMLU AKP HÜKÜMETİ”
CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür ise Türkiye’nin her alanda büyük çöküş yaşadığını belirterek, bunun tek sorumlusunun AKP hükümeti olduğunu söyledi. İktidarın Denizli’yi teşvikten yoksun bırakarak adeta cezalandırdığını da iddia ederek, “CHP iktidarında Denizli üvey evlat olmayacak. Sanayinin gelişmesi ve eski parlak günlerine dönmesi için mutlaka teşvik desteği sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı