REKLAMI GEÇ

CHP’DE ŞEVKAN İSTİFA ETTİ

CHP’DE ŞEVKAN İSTİFA ETTİ

Acıpayam ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, partisinden istifa etti.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2011 Pazartesi, 14:58

Şevkan, CHP Acıpayam İlçe Başkanlığına gönderdiği yazıda, lüzum üzerine partisinden istifa ettiğini bildirdi. Başkanlığı döneminde “CHP ilçe yönetimindeki ve Belediye Meclis grubundaki arkadaşlarının kendisiyle ilgili olarak rahat ve özgür çalışamadıklarının saptandığını” ifade eden Şevkan, yazıda şu ifadelere yer verdi: “Söz konusu arkadaşlarımın daha rahat, özgür ve bağımsız hareket edebilmelerini sağlamak amacıyla üyeliğinden onur duyduğum ve bu zaman diliminde içinde bulunmayı şeref saydığım Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Hiç kimseye kırgınlığım yoktur. Tüm arkadaşlarıma sonsuz mutluluk, başarı ve saadetler diliyorum”

CHP Acıpayam İlçe Başkanı Ömer Alev, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın CHP’den istifa etmesiyle ilgili olarak, “Şu an itibariyle henüz bize intikal etmiş bir şey yok. Böyle bir şeyin olabileceğine inanamıyorum. Eğer böyle bir durum var ise etik değil. Zira Acıpayam halkı ona CHP çatısı altında hizmet etmesi için oy verdi. Birkaç gündür kendisini görmedim. Neden istifa ettiğini bilmiyorum. Bana intikal eden bir şey yok” diye konuştu.

Öte yandan istifanın ardından CHP İl Başkanı Himmet Yavaş’ın bugün akşam saatlerinde Acıpayam’a gidip Başkan Şevkan’la durumu görüşeceği ve kendisini ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı