REKLAMI GEÇ

CHP’nin Büyükşehir adayı ne zaman belli olacak?

CHP’nin Büyükşehir adayı ne zaman belli olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli Büyükşehir Adayı önümüzdeki iki hafta içinde açıklanmayacak. Bilgi Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’den… Keskin, değerlendirmenin devam ettiğini, kararın 15 ya da 16 Ocak’ta toplanacak Parti Meclisi’nden çıkacağını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 2 Ocak 2014 Perşembe, 09:57

Cumhuriyet Halk Partisi dışında bütün partilerin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayları belirlendi. Sahadaki çalışmaları başladı. Ancak CHP’de henüz isim kesinleşmedi. Kazım Arslan ile Nadi Kılınçarslan aday adayı olduklarını ilan eden isimler. Ancak şu ana kadar ne Arslan, ne de Kılınçarslan’a “Adayımız sensin” denilmedi.

Bunun dışında farklı isimler de gündeme geliyor. Parti kulislerinde bir ara Avukat Adil Demir’in ismi dillendirildi. Hatta Demir’in Ankara’ya giderek genel merkez düzeyinde görüşmeler yaptığı biliniyor. Demir, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, “Artık ben yokum” diyerek, adaylığı ile ilgili girişimlerinin sonuçsuz kaldığını ilan etmişti.

CHP’de büyükşehir için adı geçen diğer bir isim ise ANAP eski Denizli Milletkvekili Beyhan Aslan idi. Aslan’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü yine Denizlihaber.com duyurmuştu.

PARTİ MECLİSİ 15 YA DA 16 OCAK’TA
Beyhan Aslan’ın aday gösterilip, gösterilmeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak CHP’lilerin bir süre daha bekleyeceği kesin. Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Denizli Büyükşehir adayının ayın 15’inden önce kesinleşmeyeceğini açıkladı. Keskin, bu konuda yetkinin Parti Meclisi’ne ait olduğunu belirterek, “Parti Meclisi 15 ya da 16 Ocak’ta toplanacak. Bu toplantıda Denizli Büyükşehir Adayı belirlenecek. Daha önce açıklanması söz konusu değil” dedi. Keskin, Beyhan Aslan’ın adaylığı konusunda da “Bilgim dahilinde değil” demekle yetindi.

Yorumlar

Cengiz SARIDOĞAN   -  Bağlantı 9 Ocak 2014, 18:43

Bir Denizlili ve Denizlinin yerlisi olarak,her ne kadar sol görüşlü olsam da bugüne kadar hiç CHP bayrağı taşıyıp oyumu kullanmadım.Fakat eğer CHP eskisi gibi Denizliyi solun başkenti yapacaksa,benim bir vatandaş olarak ilk tercihim ve kesin adayım Adnan KESKİN’in ta kendisidir.Adnan beyin siyasi anlayışı ve nacizane muhteşem kişiliğini gençler olarak hepimiz bilmekte ve sonuna kadar desteklemekteyiz.

alican kaya   -  Bağlantı 2 Ocak 2014, 11:22

sanırım belirsizliğini koruyor rakipleri gibi değiller şuan bu zaman kaybı bu partinin zararına ama seçtikleri başkan adayı çok iyi performans gösterirse yararına olacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı