REKLAMI GEÇ

CHP’YE REKOR KATILIM

CHP’YE REKOR KATILIM

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin Genel Başkanı olmasının ardından Denizli’de de partiye katılım arttı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda ‘katılım töreni’ düzenleyen CHP’ye çeşitli meslek gruplarından toplam 439 kişi geçti.

/ DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2010 Pazartesi, 19:43

Törene CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal ve partililer katıldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasının ardından partiye yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Ali Rıza Ertemür, profesörden eczacıya, oda başkanlarından tıp fakültesi öğretim üyesine, mühendislerden öğretmenlere, tuğgeneralden şirket yöneticilerine kadar birçok ismin partilerine katıldığını söyledi.

Makine Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Mehmet Atılgan, Eczacılar Odası Başkanı Özen Ekiz, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Gür, Diş Hekimleri Odası eski Başkanı Mehmet Eskicioğlu, PAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Turgut, Modern Beton Genel Müdürü Barış Kılınç, Denizli Çimento Yöneticisi Eray Dölek, DSP merkez ilçe eski başkanı Saim Gülmez, DSP merkez ilçe eski başkanı Selçuk Bozdağ, işadamı Hasan Etli, emekli Tuğgeneral Hamit Tekkanat ve tekstilci Zafer Akçay gibi isimlerin partiye geçtiğini söyleyen Vekil Ertemür, il başkanı Gönenç ve Merkez ilçe başkanı Bartal ile birlikte bu kişilere CHP rozeti taktı.

Törende son sözü alan ve AKP’nin kendi anayasasını oluşturduğunu söyleyen CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemür, “Biz onlara hayır diyerek tarihe gömeceğiz. Gideceklerini biliyorlar, bu telaşları da ondan. Yargılanmak istemiyorlar ancak onlar yargılanacaktır. Halka yaptıklarının hesabı sorulacaktır. Onlar bu halkı kandıramaz. Hepiniz birey olarak tek tek kişilerle konuşup referanduma ‘hayır’ demenizi istiyorum. Artık anların yedikleri yetim haklarını geri alacağız. Yolsuzluklara son verilecek. Hepiniz partimize hoş geldiniz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı