REKLAMI GEÇ

CİHANER’E YOĞUN İLGİ

CİHANER’E YOĞUN İLGİ

Denizli’de seçim çalışmalarını yürütün CHP Milletvekili Adayı İlhan Cihaner’e yoğun ilgi dikkat çekiyor. Adaylığının açıklanmasından kısa bir süre sonra geldiği seçim bölgesinde ağırlığı ilçelere veren Cihaner, son haftayı kent merkezinde geçiriyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2011 Perşembe, 15:57

Eski Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı CHP Vekil Adayı İlhan Cihaner, seçim bölgesindeki ilgiden memnun. Adaylığının açıklanmasının ardından kısa süre içinde Denizli’ye gelerek çalışmalara başlayan Cihaner, seçim çalışmalarında Denizli’nin ilçelerinde başladı. İlçe, belde ve köyleri dolaşan Cihaner, seçmenden destek istedi. Cihaner, son haftayı ise kent merkezinde geçiriyor.

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Cihaner, hem ilçe hem de kent merkezindeki çalışmalarında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, seçim propaganda toplantılarına yönelik kalabalık katılımlardan memnun. Hakkında yürütülen çirkin karalama kampanyalara rağmen Denizli halkının kendisini bağrına bastığına vurgu yapan Cihaner, “Köyde ya da kentte, elimi sıkan, bana sarılan, benimle fotoğraf çektirmek isteyen. Arkandayız, yayındayız, seninleyiz diyerek güç veren Denizlilileri gördükçe daha çok umutlanıyorum” diye konuştu.

Cihaner, 2. Sıra kontenjan adayı olarak geldiği Denizli’de kendisine ve CHP’li diğer adaylara gösterilen ilginin sandığa da olumlu yansıyacağı inancında. Yoğun ilginin olduğu kadar sandık sonuçlarının da CHP’nin yükselişine mani olmak isteyenler için en güzel cevap olacağını düşünen Cihaner, yoğun bir tempo sergiliyor. 18 ilçe, 50’nin üzerinde belde ve yüzün üzerinde köyde seçmenle bir araya gelen Cihaner, şimdi ise kent sokaklarını tek tek arşınlıyor. Toplumun farklı kesimleriyle bir araya geliyor. Cihaner seçim maratonu boyunca günde yalnızca birkaç saatlik uyku ile performans sergiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı