REKLAMI GEÇ

Gençler göreve hazır

Gençler göreve hazır

CHP’de gençlik kolları yeni yönetimi belirlendi. Başkan Mahir Şirin; “Partimize katkı koymaya geldik” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2009 Salı, 19:43

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yönetim kurulu yeniden belirlendi. Av. Mahir Şirin başkanlığında toplanan yönetim kurulu 13 kişiden oluştu. Onur Özgür, Barış Bezginer, Özge Aydoğan, Erhan Şirin, Gülten Aksu, Cemre Çetiner, Ayhan Çağdaş, Elif Taşkaya, İhsan Aktaş, Yücel Kısa, Mehmet Kaya ve Erdal Sargın Gençlik Kolları yönetiminde görev alan isimler oldu.
CHP İl Başkanı Zafer Gönenç daha önce Derya Subaşı yönetimindeki gençlik kollarının toplantılarını düzenli yapmamaları nedeniyle tüzüğün 33. maddesine göre düştüğünü hatırlatarak Mahir Şirin ve arkadaşlarına başarı diledi.
Aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarının altını çizen CHP Gençlik Kolları Başkanı Av. Mahir Şirin ise, “CHP’ye katkı koyma yükümlülüğümüzün bilincindeyiz. Çalışmaya ve üretmeye hazırız” dedi.
Üniversite harçlarına yapılan zammı da değerlendiren Şirin, “Harçlara yapılan zamlarla parasız gençlerin eğitim olanağı da ortadan kaldırılmıştır” dedi. Şirin bu konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde imza kampanyası başlatacaklarının da altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı