REKLAMI GEÇ

GÖNENÇ HIZLI BAŞLADI!

GÖNENÇ HIZLI BAŞLADI!

2 günde 4 ilçe ve 9 beldede 11 belediye başkanı, 13 ilçe ve belde örgütünde partilileriyle, 20’ye yakın kahvede vatandaşlarla bir araya geldi, yüzün üzerinde esnafı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2009 Perşembe, 18:52

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, 2 günde 4 ilçe ve 9 beldede 11 belediye başkanı, 13 ilçe ve belde örgütünde partilileriyle, 20’iye yakın kahvede vatandaşlarla bir araya geldi, yüzün üzerinde esnafı ziyaret etti. Örgütlerinin görüş ve önerilerini alan Başkan Gönenç, vatandaşın dertlerini dinledi ve ekledi “Dertlerinizi çözemediğiniz noktada çalacağınız bir kapınız var. Bu yüzden görevdeyiz!”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Zafer Gönenç, siyasilerin seçim dönemlerinde gerçekleştirdiği ilçe gezilerini anımsatan bir gezi programının startını verdi. İki günde beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 700 kilometrenin üzerinde yol kateden CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, hem 29 Mart seçimlerinde kazanan partili belediye başkanlarını ziyaret etti, hem ilçe ve belde örgütlerinde geniş katılımlı toplantılar düzenleyerek partililerine seslenme fırsatı buldu hem de bölge halklarıyla kahve toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde bir araya gelerek onların dertlerini dinledi.

İLK GÜN ÇİVRİL VE BAKLAN’DAYDI
İl Yönetil Kurulu üyeleriyle Baklan’a giderek burada da İlçe başkanı Bahattin Karahan, ilçe yöneticileri ve partilerle yapılan geniş katılımlı bir örgüt toplantısında partililerine seslendi. Buradan Çivril’e giden CHP İl Başkanı Zafer Gönenç,İlçe başkanı Fehmi Oğuz ve CHP’li Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ı ziyaret etti. Daha sonra Çivril İlçe Örgütü binasında çok sayıda partiliyle bir toplantı düzenleyen Gönenç, buradaki toplantının ardından ilçe meydanındaki esnafları gezip dertlerini dinledi. Gönenç ve ekibinin sonraki durakları Emirhisar ve Gürpınar beldeleri oldu. Gönenç daha sonra Gürpınar’a geçerek Belediye Başkanı Halil Arıkan’ı ziyaret etti.

Gönenç, ikinci gün Acıpayam ve Tavas’taydı
Gönenç’in ikinci günkü ilçe gezileri programına milletvekili Ali Rıza Ertemur ve Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal da destek verdi. Gönenç ilçe gezisinin ikinci günkü ilk durağı Tavas’tı. Ertemur, Gönenç ve CHP’li yöneticiler daha sonra Tavas’a geçerek ilk olarak ilçe Başkanı Ali Altun ve partililerle bir araya geldi. Nikfer Belediye Başkanı Ali Yarangünü, Garipköy Belediye Başkanı Osman Cun, Karahisar Belediye Başkanı Erdal Karaca ve Ulukent Belediye Başkanı Mehmet Neşiray’ı makamlarında ziyaret etti. Beldelerde de partilileriyle bir araya gelen CHP heyeti, vatandaşların dertlerini dinledi.
Gezinin ikinci durağı Acıpayam’dı. İlçe başkanı Ömer Alev ve İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Özcan’ın ve partililerin katılımı ile Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Alaatin Belediye Başkanı Ramazan Tuzcu, Dedebağ Belediye Başkanı Reşat Alkaya ve Yassıhöyük Belediye Başkanı Halil Özonuk’u ziyaret eden Gönenç ve beraberindekiler, daha sonra Acıpayam İlçe Teşkilatı binasında geniş katılımlı bir örgüt toplantısı gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerinin ardından da ziyaret eden CHP’liler bu beldelerde de örgüt ve kahve toplantıları gerçekleştirdi.

ÖRGÜTE KATKI VATANDAŞA KATILIM ÇAĞRISI
CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, gerçekleştirilen ilçe gezilerinde partisinin belediye başkanları ve örgüt yöneticilerine sık sık, Denizli ile ilgili üretilecek tüm politikalara katkı koymaları çağrısında bulunurken, bir araya geldiği vatandaşlara da çözemedikleri sorunları konusunda CHP’yi adres gösterdi. Gönenç, “Dertlerinizi çözemediğiniz noktada çalacağınız bir kapınız var. Bu yüzden görevdeyiz! Bizim siyasetteki beklentimiz, sizlerin sorunlarını iktidarda da muhalefette de olsak çözme noktasında politikalar üretmek ve bu doğrultuda başarılı olmaktır” diye konuştu. Gönenç ayrıca vatandaşlara yapılanlara sessiz kalmamaları ve ülkenin geleceği için aktif siyasete katılım çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı