REKLAMI GEÇ

“Herkesi kucaklayacak bir yönetimiz”

“Herkesi kucaklayacak bir yönetimiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç ve yönetim kurulunun yeni üyeleri, Vali Erkmen’i makamında ziyaret etti. Gönenç, toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2009 Salı, 17:18

Ziyarette, CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, partilerinin çalışmaları hakkında Vali Erkmen’e bilgi verdi. Gönenç, “Yönetim kurulumuz, partide eski, ancak yönetimde yeni arkadaşlarımızdan oluşuyor. Listemizi oluştururken özellikle farklı meslek ve yaş gruplarına hitap etmesine dikkat ettik. Hepsi kendi alanında sosyal faaliyetlere katılmış, farklı meslek gruplarında görev almış arkadaşlarımız. Toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir yönetim kurulu oluşturmaya gayret ettik” dedi.

Vali Erkmen, siyasi partilerin, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunun altını çizerek, “Demokrasinin güzelliği partilerle mümkün oluyor. Doğaldır ki demokraside her çeşit düşünce olacaktır. Önemli olan bu düşüncelerin ülkemiz için hayırlar ve güzellikler getirmesidir. Her parti kendi düşüncesini söyleyecektir. Önemli olan dışarıda kalıp başka yerlerde eleştiri yapacağına, her insanın siyasi görüşleri doğrultusunda bu tip partilerde yer alıp, taşın altına elini sokmasıdır. Dolayısıyla bu takdir edilecek bir davranıştır. Denizli’de yaşayanlar olarak hepimizin gayesi, Denizli’nin daha iyi olması, insanların refah seviyesinin daha fazla artmasıdır” dedi. Vali Erkmen, yeni yönetimi kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı