REKLAMI GEÇ

HURİYE ÇAĞLAYAN CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

HURİYE ÇAĞLAYAN CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

CHP’den aday adaylığını açıklayan Huriye Çağlayan halkı yönetenlerin doğru, eşitlikçi ve özgürlükçü bir anlayışla yönetim yapmadıklarını belirterek, her türlü zenginliği içerisinde bulunduran Türkiye’nin refah ve gönenç bir yaşam sürmediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2011 Cuma, 16:49

Ülkedeki sorunları bir bir sıralayan CHP Milletvekili aday adayı Huriye Çağlayan özellikle dokunulmazlığa dokunulmayarak her çeşit yolsuzluğun önünün açıldığı, ülkenin zenginleştiği, bu sorunların çözümünün CHP’den geçtiğini belirterek, “Partimdeki ve il genel meclisindeki tecrübelerimi yasa koyucu olarakta sürdürmek ve bugüne kadar sürekli olarak partimin yükünü çeken örgütümün sesi olmak için milletvekili aday adayıyım” diye konuştu.

Yavaş “Ön seçim kararına sevindik”
CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, genel merkezin aldığı ön seçim kararının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, bütün solcuların, devrimcilerin ve partililerin bu karardan dolayı sevindiklerini söyledi. Gerçekleştirilecek açıklama öncesinde il ve ilçe başkanları toplantılarında defalarca genel başkana ön seçim talebini ilettiklerini belirten Yavaş, genel başkanın ön seçim sinyalini kendilerine daha önce verdiğini söyledi. Herkesi Türkiye’nin kaderini değiştirmeye çağıran Yavaş, halkın iktidarını birlikte kurmayı önerdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı