REKLAMI GEÇ

“Kapılarımız herkese açık”

“Kapılarımız herkese açık”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı görevine getirilen Zafer Gönenç, yaptığı açıklamada birlik çağrısında bulundu. Gönenç, “Partimizin kapıları herkese açık olacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2009 Perşembe, 18:06

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulunun 10 Haziran Çarşamba günü aldığı kararla İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Zafer Gönenç, ilk açıklamasını yaptı. Yeni il başkanı sıfatıyla ilk görevlerinin, il yönetim kurulunu oluşturmak olduğunu söyleyen Gönenç, “İl Yönetim kurulunu görevlendirme yetkisi de üst yönetimimize aittir. Ancak yönetim kuruluna ilişkin önerimizi, çalışma arkadaşlarımızı büyük bir özenle seçerek üst yönetimimize sunacağız. Bu konuda çoğulculuk ve katılımcılık ilkesi doğrultusunda tüm Denizli’yi ve partimizi kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturmak için çaba göstereceğiz. Partiyi İl başkanı tek başına değil, yönetim kurulu ve örgütleriyle birlikte, ortak aklı bularak yönetecektir. Cumhuriyet Halk Partisini sevgi ve dostlukla ve herkesi kucaklayarak büyütmek temel görevimiz olacaktır. Bu bağlamda tüm partililerimizi bu sürece katkı koymaya davet ediyorum” dedi.

“Cumhuriyet Halk Partisinin temel ilkelerine ve programına da uygun olarak, Partimizi işçilerin ve işsizlerin, köylünün, gençlerin ve kadınların kısacası tüm emekçilerin ve emekçi dostlarının buluşma noktası haline getirmek için çalışacağız” diyen Gönenç, parti kapılarının herkese açık olacağını söyledi. Oluşacak il yönetimimizle birlikte tüm ilçeleriyle birlikte Denizli halkının yanı başında olacaklarını dile getiren Gönenç, “Ana muhalefet partisi olarak muhalefet görevimizi sorumlu, seviyeli ve yapıcı bir anlayışla yerine getirmeye çalışacağız. Yerel yönetimlerin tüm uygulamalarının takipçisi ve denetçisi olacağız. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisine, Cumhuriyet Halk Partisinin de herkese ihtiyacı vardır. Hedefimiz Cumhuriyet Halk Partisini genel ve yerel seçimlerde iktidara taşımak, halkımızın refahını arttırmak olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı