REKLAMI GEÇ

Genel Başkan Yardımcısı mı olacak?

Genel Başkan Yardımcısı mı olacak?

Başkentin siyaset kulislerinde Adnan Keskin’in, 17-18 Temmuz’da yapılacak CHP Kurultayı sonrası örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olacağı konuşuluyor.

/ DENİZLİHABER / 29 Haziran 2012 Cuma, 18:21

Denizli Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Adnan Keskin, 16 yıl aradan sonra tekrar parti tepe yönetiminde mi olacak? Bu soru şimdilerde Başkentin siyaset kulislerinde ortaya atılan bir iddia ile gündeme geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gürsel Tekin istifasının ardından, örgüt yönetimini tecrübeli bir isme devretme kararı aldığı, bu kararın ardından yapılan çalışmalarda Adnan keskin’in isminin ön plana çıktığı dile getiriliyor.

Siyaset kulisleri işte bu yeni iddia ile çalkalanırken, Adnan keskin’in yaptığı bir açıklama, sanki bu iddiaları doğrular nitelikteydi.

17-18 Temmuz tarihlerinde Ankara Arena Stadyumu’nda yapılacak olan büyük kurultay öncesi CHP’li milletvekili, tecrübeli siyasetçi Adnan Keskin’den tüm örgüt ve partililere çağrı yaptı. CHP tabanı ve örgütlere seslenen Keskin, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’yla ülkemizin geleceği için büyük kurultayda buluşalım” dedi.

Büyük CHP kurultayında Türkiye genelindeki tüm il, ilçe ve belde örgütlerinin eksiksiz bir şekilde Arena Stadyumu’nu doldurarak birliktelik ve dayanışma örneği sergilemesi yönünde partililere çağrıda bulunan Adnan Keskin, “Türkiye’nin geleceği adına atacağımız bu birliktelik ve geçmişte yaşanan tüm çekişmelerin tortularından sıyrılarak sergileyeceğimiz dayanışma ile CHP örgütleri yeni bir değişim sürecine girecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı