REKLAMI GEÇ

KESKİN DENGELERİ ALT ÜST ETTİ

KESKİN DENGELERİ ALT ÜST ETTİ

AKP’nin oy depoları kenar mahallelerdeki dengeleri, MHP’li Keskin’in adaylığıyla alt üst oldu. Doğma büyüme Sevindik Mahallesi’nde yaşayan ve iş yatırımını bile aynı mahalleye yapan Keskin’in bu bölgelerdeki tanınırlığı, rakipleri için büyük sıkıntı.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2011 Salı, 16:39

AKP’nin kalelerimiz dediği varoşlarda güçlü bir isim olan ve Sevindik Mahallesi’nde doğup büyüyen, hala Sevindik’te oturan hatta iş yatırımını da buraya yapan MHP Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin, varoş kelimesini kabul etmediğini, buralara kenar mahalle demenin daha doğru olacağını söylerken, “MHP kenar mahallelerde birinci parti olacak” dedi.

“BEN SEVİNDİK ÇOCUĞUYUM”
Keskin, “AKP buralara niçin kalelerimiz diyor, çünkü buralara odun kömür gibi yardım yapıyorlar o yüzden kalelerimiz diyorlar. Bu bölgelerde Sevindik Mahallesi’nde dünyaya geldim bu mahallede yaşıyorum. İş yerim burada. Evim burada. Ben buranın çocuğuyum ve ne olursu olsun bu mahallede yaşamaya da devam edeceğim. Buranın insanı beni iyi tanır. Çünkü ben buradan hiç çıkmadım. Ali Keskin ismini kenar mahallelerde bilmeyen yoktur” dedi.

“ASLIMI İNKAR ETMEM”
Milletvekili olmadan önce bu mahallede nasıl yaşıyorsa, vekil olduktan sonra da burayı terk etmediğini ve mütevazi yaşamını sürdürdüğünü kaydeden MHP’li Keskin, “Yeniden seçilirsem yine burayı terk etmeyeceğim. Ben aslını inkar edenlerden değilim. Çünkü bu mahallede yaşayan komşularımızın, yaşam biçimi benim yaşam biçimim. Onların derdi benim derdim. Bunu burada herkes bilir. Ali Keskin ile ilgili vatandaşlarımız şunu biliyor. Ali Keskin ‘in evi burada. Dışarıda olsa bile saat 24.00 gibi evde olur. Zaten ben olmasam bile burada 24 saat arkadaşlarımız oluyor. Vatandaşlarımızın her türlü sorununa çare buluyor” diye konuştu.

“VAROŞ DEĞİL, KENAR MAHALLE”
Varoş kelimesine katılmadığını, kenar mahallelere varoş denilmemesini isteyen MHP’li Keskin, sözlerine şöyle devam etti “AKP’de siyaset yapan arkadaşlarımız diyor ki “Varoşlar bizim kalelerimiz” diyorlar, ben bu varoş kelimesine katılmıyorum. Kenar mahalle ya da kenar da kalmış mahalle desek daha doğru. Bu arkadaşlarımız buralar bizim kalelerimiz diyor. Ama AKP’de siyaset yapan arkadaşlarımızın yaşam biçimi ile buralarda yaşayanların yaşam biçimi tamamen birbirine zıt. Sadece erzak vererek, buralar bizim demek olmaz. Bu siyasi bir hatadır. Ama bu seçimlerde mutlaka AKP’nin kalelerimiz dediği yerlerden az oy alacağını ve MHP’nin buralarda birinci parti olacağını düşünüyoruz”

“24 SAAT ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ İRTİBAT BÜROSU KURUYORUZ”
Siyasetçiye her zaman ulaşmanın çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen MHP Denizli Milletvekili Adayı Ali Keskin “Ulaşmak çok önemli. Ulaşılmayan siyasetçi bence siyasetçi değildir. Halkın güvenini kaybedersen, kendin de kaybedersin. Siyaset güven içinde yapılmalı. Buradan kenar mahallede merkezde tüm Denizli’de ilçeler dahil yaşayan halkımıza sesleniyorum. 12 Haziran’dan sonra görev alırsam. İş yerimizin bulunduğu yere yani Sevindik ’in göbeğine milletvekili irtibat bürosu kuruyoruz. Vatandaşlarımız bu irtibat bürosunda ben Denizli’de olayım ya da olmayayım, gelip tüm dertlerini anlatabilecekler ve onların dertlerine derman olacağız. Bir sekreter, bir araç ve bir şoför sürekli burada hazır bir şekilde bekleyecek. Böyle bir hizmet daha önce verilmemişti biz bu hizmeti vereceğiz” dedi.
“AKP’Lİ ADAY ADAYI İTİRAF ETTİ TEPKİ OYLARI SANA GELECEK”
AKP’den milletvekili aday adayı olan ancak daha sonra listeye giremeyen ismini açıklamayacağına söz verdiği 20 yıllık bir arkadaşının kendisine bazı itiraflarda bulunduğunu da sözlerine ekleyen MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Ali Keskin “AKP’li aday adayı olan arkadaşım bana samimi bir ortamda şunu söyledi, ‘Nihat Bey’in belediye başkanlığı süresince yapmış olduğu kırıcı davranışlar nedeniyle kırdıkları seçmenleri Ali Abi sen alıyorsun. Bu oylar sana dönüyor. Ben bunu gözlemledim. Bu tepki oyları MHP’ye gidecek’ dedi. Bu açıklamalar MHP ve Ali Keskin’in ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor. Bunu rakiplerimiz bize söylüyor” diye konuştu.

“SANDIK CEVABI VERİR”
Kenar mahallelerde yaşayan vatandaşların kendilerine sürekli geldiğini ve dert yandığını kaydeden Ali Keskin “Vatandaşlarımız diyor ki ‘AKP’liler bizi seçimden seçime hatırlıyor. Yıl da bir kez erzak yardımı yapıyor, o kadar’ diyorlar. AKP’nin yaptığı siyaset psikolojik. Başarı için her türlü yolu deniyorlar. Ama sandık her şeyin cevabını verir. MHP Denizli’de birinci parti olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı