REKLAMI GEÇ

Keskin: Hırsız ve arsızları temizleyeceğiz

Keskin: Hırsız ve arsızları temizleyeceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AK Parti iktidarı döneminin yolsuzluklarla anılacağını savunarak, “Hırsız ve arsızları birlikte temizleyeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2014 Pazartesi, 14:05

Denizli’de seçim bölgelerini gezen Keskin, merkeze bağlı Altındere köyünde “Geçinemiyoruz, ülkeyi hırsızlardan temizleyin’’ sözleriyle karşılandı. Vatandaşlara “Az kaldı, biraz daha sabredin’’ diye seslenen Keskin, tüketicilerin bankalara borçlarının yüzde 90, ailelerin borçlarının da yüzde 105 arttığını, borcun borçla kapatılmasıyla deliğin giderek büyüdüğünü söyledi.

Geçim sıkıntısının giderek arttığını kaydeden Keskin, “Toplum borçlar yüzünden büyük bir ekonomik travma yaşıyor. Ama birileri halk yoksullaşırken giderek zenginleşiyor. AKP’nin Harun’ları karunlaşıyor. Bu karunlar, dolar imparatorluğu kuruyor. En tepede baş imparator, altındakiler yavru imparator. Her yer rüşvet, her yer pislik. Fakirliğin cenderesindeki insanlar kan ağlarken, onlar bir yandan dini savunma kalkanı yapıp diğer yandan malı götürüyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle bir kepazelik hiç yaşanmadı. Bu ülkeyi hem hırsızlardan hem de arsızlardan hep birlikte temizleyeceğiz’’ diye konuştu.

İnsanların geleceğinin borçla ipotek altına alınmasının da bir tür hırsızlık olduğunu ileri süren Keskin, “Recep Tayyip Erdoğan, insanların hem geleceğini hem de umutlarını çalmıştır. Gelecek nesiller, Recep Tayyip’i bu özelliğiyle tanıyacak ve bugün yaşananlardan büyük utanç duyacaklardır. Bu utanca bizlerin de ortak olmaması için kirlenmiş Türkiye’yi temizlememiz ve sandıklarda AKP’yi süpürmemiz kaçınılmaz hale gelmiş, tarihi bir yurttaş sorumluluğuna dönüşmüştür.’’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı