REKLAMI GEÇ

Keskin “Mücadelenin öncüsü CHP’dir”

Keskin “Mücadelenin öncüsü CHP’dir”

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en kritik sürecinden geçtiğini belirterek, ‘’ Toplumun her kesimine büyük sorumluluklar düşüyor.Bu süreci atlatmak ve rejim adına gerekli direnci göstermek kaçınılmaz hale gelmiştir.Bu mücadelenin öncülüğünü de partimiz yapacak’’dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Haziran 2012 Cumartesi, 16:30

Denizli CHP Örgütü kongrelerinin tamamlanmasının ardından partililerine dayanışma yemeği veren
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yemekte yaptığı konuşmada partililerine önemli mesajlar verdi. Yemeğe il ve merkez ilçe başkan ve yöneticileri, ilçe başkanları, kurultay delegeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile disiplin kurulu üyeleri katıldı.

CHP’nin ‘’Güçbirliği’’ oluşturarak ,yaratacağı sinerjiyle 2014 ve 2015’teki seçimlere hazırlanması gerektiğini savunan CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, “Yerel ve genel seçimler ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Türkiye peş peşe yaşayacak. Şu anda rejimin sigortası ve güvencesi olan CHP’den başka umut yoktur. Bu mücadelenin ve AKP’den kurtuluşunun öncülüğünü tarihten gelen misyonuyla üstlenecektir. Ancak sivil toplum kuruluşları ile demokratik kitle örgütlerinin de bu savaşımda kararlı bir şekilde mücadele etmesine ve direniş göstermesine gereksinim vardır’’diye konuştu.

CHP’li Keskin, “Türk toplumu bir yandan yoksullukla mücadele ederken,diğer yandan da baskı ve korku ikliminde sindirilmiştir.Yaşadığımız süreç faşizm kokmakta,diktatörlük sistemine göz kırpılmaktadır.Bu yüzden uluslar arası kuruluşlar Türkiye’nin melez bir demokrasiye sahip olduğunu ve hızla otoriter rejime sürüklendiği tespitini yapmıştır.Türkiye gerçek demokrasinin hasretiyle yanıp tutuşmaktadır.İleri demokrasi masalları ise büyük bir aldatmaca ve takiyye anlaşının tam bir yansımasıdır.İşte böyle bir fotoğrafa sahip Türkiye mutlaka siyasi kurtuluş savaşını vermelidir.Siyasal ve sosyal açıdan çok kritik süreçten geçen ülkemizde demokrasiyi rafa kaldıran uygulamalara ve sindirilmişliğe karşın Türk toplumunun topluca direnç göstermesi tarihsel görevimiz ve sorumluluğumuzdur.Tüm kurumların seçimlere kadar olan süreçte direnç göstermesi ve mevzi alması şarttır.CHP bu sürecin öncülüğünü yapacak en köklü ve en örgütlü kurumsal güçtür.İnanıyorum ki,Türkiye 2014 ve 2015’te Türkiye’nin özlem duyduğu bu siyasal kırılmayı başaracak ve ülke barış,huzur ve çağdaşlık ikliminde Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru yarım kalan yürüyüşüne kararlı şekilde devam edecektir” dedi.

Yorumlar

CHP’li   -  Bağlantı 26 Haziran 2012, 18:28

Denizlili rumuzuyla yazanlar buyrun siz de her hafta sonu 10 tane düğün, mevlüt ve sünnete katılın da göreyim durumunuzu. Adnan Keskin bu haliyle tüm Türkiye’deki vekillere örnek oluyor. Belli ki bu yorumları yazanlar halk siyasetinin ne olduğunu zerre kadar anlayamamış… Bu arada önceki vekilleri gördük, en yakın adamını AKP’ye transfer etti.

denizlili   -  Bağlantı 24 Haziran 2012, 19:41

siz ancak memleketi rakı sofralarından yönetebilirsiniz…. sizden bir cacık olmaz bu saaten sonra durmak yok yola devam..

20Denizlili   -  Bağlantı 24 Haziran 2012, 10:53

Yine Adnan Bey!!!
Güçbirliği oluşturacak sinerji önce Partinizde yapin yaratacağı ise sonra Hesaplayin.
Bos LAF Maksat yine Gündemde kalmak!!!
Yok Yemek yok su yok bu.
Atatürk’ün gösterdiği hedef ve yürüyüş Siz’in icin bos.Gecin ve cekilin kenara Calisanlar yapsin Siz artik Emekli olun Torun Sevin is is’den Gecmedn.Bu Yastan sonra Politika Siz’den Gecti.
Saygilar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı