REKLAMI GEÇ

“Önce verdiğin sözleri tut”

“Önce verdiğin sözleri tut”

CHP’li Kavak ve Bartal, AKP’li Belediye Başkanı Zeybekci’ye yüklendi. Parti binasında gerçekleştirilen aday tanıtımı öncesi gündeme ilişkin konulara değinen başkanlar, Zeybekci’nin 77 projesine atıfta bulunarak “Önce verdiğin sözleri tut” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2009 Çarşamba, 01:00

Denizli’de AKP’li Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin bir süre önce kamuoyuyla paylaştığı 77 projesi, CHP’de de günün konusu oldu. Adayların açıklandığı törende, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Bartal, Zeybekci’ye yüklendi. Merkezde seçimi kazanacaklarını söyleyen Bartal, “Sayın başkan 77 proje diye bir şey ortaya attı. Sanki yeni projelermiş gibi anlatıyor, ama bir önceki seçim vaatlerine baktığınızda durumu net görüyorsunuz. Bir önceki seçim vaatleri arasında yer alan Çevre Yolu ve Otobüs Terminali bu seçimde de vaat ediliyor. Beş yıldır neden yapmadın o zaman? Verdiğin sözleri neden tutmadın? Hani bu projeler bir yıl içinde bitecekti. Bu beceriksizliğin ispatıdır” diye konuştu.

İl Başkanı Ali Kavak ise “Sayın Başkan Denizli’ye raylı sistemi getirecekti. Sahi ne oldu? Bizim paralarımızla köprü yaptı. Oysa o köprüleri devletin yapması gerekiyordu. Madem Başbakan’ın yakın arkadaşıydı da neden köprülerin parası Denizli’nin cebinden çıktı” diye sordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı