REKLAMI GEÇ

TUNÇAĞIL CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TUNÇAĞIL CHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan istifa eden Ali İhsan Tunçağıl Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2011 Salı, 13:31

Yaklaşık 2.5 yıldır Denizli Vergi Dairesi Başkanlığını yaptıktan sonra 10 Mart tarihinde görevinden istifa eden Ali İhsan Tunçağıl CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. CHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen ve CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve partililerin katıldığı toplantıda milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali İhsan Tunçağıl, “Uzun yıllar devletin değişik kademelerinde hizmetlerde bulundum. Denizli’de 2.5 yıldır Vergi Dairesi Başkanlığı görevi yaptım. Hayatım boyunca edindiğim deneyimlerime, mali ve idari bilgi ve tecrübelerime güvendiğim için aday adayıyım” dedi.

Görevi gereği ülkenin dört bir yanında halkın her kesimi ile iç içe, onların sorunlarını ve çözümlerini yaşayarak, çare arayarak, ortak olarak ve çok çalışarak olumlu sonuçlara ulaşmasına gayret gösterdiğini belirten Tunçağıl, “Bundan sonra da çözümlerin bir parçası olmak için aday adayıyım. Yaşadığım beldeme, ilime, bölgeme ve ülkeme yararlı hizmet etmek için CHP’den aday adayı oldum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı