REKLAMI GEÇ

CHP’li Tolga Varlıker’den kutlama ve sitem

CHP’li Tolga Varlıker’den kutlama ve sitem

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker Muhtarlar Günü’nü kutladı. Mesaj yayınlayan Varlıker, Altıntop Mahalle Muhtarlığı’na ofis için yer göstermeyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu eleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 19:22

19 ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınlayan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, tüm muhtarların gününü kutladı.

Yerel yönetimler zincirinin ilk halkasını оluşturаn muhtаrlık kurumunun, yerel demokrasinin de ilk basamağı olduğunu belirten Varlıker, “Mahallelerimizde ve köylerimizde, vatandaşın yanı başında emek harcayan muhtarlarımız, halkın iradesinin en önemli temsilcileridir. Bu sebeple, belediye meclisinde mahalleler ile ilgili alınan kararlarda, muhtarlar da kesinlikle söz sahibi olmalıdır. Vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımız, sorunların çözülmesinde de etkili bir rol oynamış olacaktır” dedi.

Muhtarların, Cumhuriyet Halk Partisi için çok değerli olduğunu anlatan Varlıker, “Her zaman halkımızın yanında ve hizmetinde olan, görevini layığıyla yapan, dürüst ve emekçi muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlarım. CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı olarak her türlü sorunlarında daima yanlarında olduğumuzu da ifade etmek isterim” dedi.

Açıklamasının son bölümünde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu eleştiren Varlıker, “Altıntop Mahallemizin çok değerli kadın muhtarına, muhtarlık ofisi için yıllardır yer göstermeyen, bugüne kadar ki tüm taleplere rağmen asla yardımcı olmayan Muhammet Subaşıoğlu’na da bu özel günde tepkimizi gösterelim. Kadın muhtarına sahip çıkmalısın, dört duvarı bu emekçi muhtarımıza çok göremezsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı