REKLAMI GEÇ

Yurtseven mazbatasını aldı, Ata’nın huzuruna çıktı

Yurtseven mazbatasını aldı, Ata’nın huzuruna çıktı

Denizli’de geçtiğimiz Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Ömer Yurtseven, mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2012 Çarşamba, 14:57

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Kongresi’nde başkan seçilen Ömer Yurtseven, mazbatasını aldıktan sonra yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından CHP’liler, Denizli Belediyesi önündeki Atatürk anıtına da çelenk sundu.

Burada konuşma yapan Ömer Yurtseven, “2014 yerel seçimleri için startı verdik. Bu ülkeyi AKP zulmünden kurtaracak olan tek güç CHP’dir. Halkımız 2 yıl daha AKP’ye katlansın. Şu anda rüzgar ekiyoruz, seçimde fırtınalar estireceğiz. 2014 yerel seçimlerinde Denizli Belediyesi’ni kazanacağız, insanlarımız daha huzurlu ve mutlu olacak” dedi.

Yorumlar

queudue   -  Bağlantı 4 Nisan 2012, 16:14

halkın huzuruna çıkmayı denemelisiniz.Atatürk’ün adından ve anıtlarından değil fikirlerinden fayda sağlamalıyız. Atatürkçülük alt kimlik oldu toplumda herkes Atatürkçü ama uygulamada tam tersi durum söz konusu 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı